Użytkownik Pralnia-_-Myśli Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Nick z CS: nefret Admin banujący:shocky Serwer:cod 201 Data zdarzenia:28.04.2022 Opis sytuacji: gram pisze sobie z bladesem że zmieniam nick i dam mu znać na forum jaki bede miał a za chwile dostaje bana, prosze kogoś z czerwonych o sprawdzenie mojego sid ip nie da sie zmieniać a ja nigdu nie dostałem tutaj bana mam 30 lat mam mikrofon pare osób na serwie mnie zna. Niepotrzebnie zmieniłem sobie nick na chwile ale nie można dospać perma za nick .. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: shocky [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Powod: 'ab ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:1446031947' [AMXBans] Twoje IP: '46.134.61.5' [AMXBans] ======================================= UB nie mozna banowac za nick^^ nawet mógłbym wejsć na tym samym nicku co jakiś odpał nie wiedząc tego... od tego jest sid ip Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @ Shoter Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Tylko to tutaj zostawię Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chester Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja tylko zobaczyłem ten nick to wiedziałem jak razu kto to jest. Kurde jak już grasz na wh to byś chociaż nick zmieniła zeby było trudniej Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Chester 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) SID i IP są inne, niz te które widnieją w bansie osoby zbanowanej o podobnym nicku. Nie baw się więcej w chwilowe zmiany nicku, ub i proszę o zamknięcie. Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Shoter 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi