Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Ferix

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @ GENERAL ALADEEN
Nick oskarżonego: @ FeriX.
Powód skargi: Brak aktywności w dziale UBT.
Opis sytuacji: Dokładne wyjaśnienia: Ten członek UBT wogóle nie udziela się w dziale UBT ostatnio, jedyne co widziałem to pisanie, że rozpisze demko, po czym i tak tego nie zrobił, tylko ktoś inny musiał to zrobić za niego. Nastempnym powodem jest nie wykonywanie swoich obowiązków ile można czekać na zobaczenie demka z tego co mi wiadomo. Lanek napisał w temacie do Tapera i właśnie do niego żeby rozpisali demko w odwołaniu gracza. A że demko wisi ponad ponad 48h bez odzewu ze strony właśnie jego  a jak mi wiadomo jeżeli wlatuje demko na forum dodam ROZPISANE to UBT powinno je zobaczyć w jak najszybszym tempie. Nie wiedziałem że sprawdzenie rozpisanego demka przez innego ubt podkreśle ROZPISANEGO trwa aż tyle ... :wtf: nie ważne czy spalony czy też nie ale obowiązki swoje trzeba wykonywać minimum dwie rozpiski przez dwóch ubt. 

Data i godzina zdarzenia: Czwartek 28.04.2022 godz 9:29
Miejsce zdarzenia: Forum strefa banów odwołania 1.6
Dowody: Dowody to dział UBT. Nie wiem co tutaj więcej napisać więc po prostu podlinkuje ssy i  dział.

b127a5cc55cb166ee1d098b6d47ad58b.png

Ostatnia jego aktywność na forum: 

2d28b298e14b511807c07ffe1fb796f5.png

9fc34d98b939add89a2cf7799ce6b354.png Tutaj to jakoś ma czas odpisać. xD

Coś od siebie: Od razu dodam, że nic do niego nie mam, po prostu wiem co się dzieJe i chciałbym żeby w UBT po prostu panował ład i porządek. A co z punktami ostrzeżeń dla UBT sądzę, że ukaranie go tym punktem to dobra opcja. Może wtedy  sie ogarnie i zacznie wykonywać swoją robote jak należy :wtf:

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • GENERAL ALADEEN zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Ferix
  • Użytkownik

Żałosne, żałosne jeszcze raz żałosne. Atencji szukasz ze do wszystkiego się dopierdalasz?

pisalem ze miałem problemy rodzinne ( nie będę wywlekał jakich bo żaden z was by nie chciał czegoś takiego przezywać), moja aktywność w dziale będzie stopniowo wracała, daj się tylko typie pozbierać, a nie ze ty dziadu skargę walisz jak js byłem w kompletnej rozłamce….

• Super 1
  • Ha ha 1
10 godzin temu, FeriX. napisał:

Żałosne, żałosne jeszcze raz żałosne. Atencji szukasz ze do wszystkiego się dopierdalasz?

pisalem ze miałem problemy rodzinne ( nie będę wywlekał jakich bo żaden z was by nie chciał czegoś takiego przezywać), moja aktywność w dziale będzie stopniowo wracała, daj się tylko typie pozbierać, a nie ze ty dziadu skargę walisz jak js byłem w kompletnej rozłamce….

To w takim przypadku bierzesz urlop na tyle ile potrzebujesz. :)

A nie że piszesz w temacie z odwołaniem jak wrócisz że szkoły rozpiszesz demko bez sensu twoje tłumaczenia. Weź odpowiadaj za słowa i bądź normalny. 

Pozatym macie swoja chatgrupe i się informujecie nie dam rady dac rozpiski. Bo sprawy takie i takie mam. Mogłeś na steam napisać. Albo dac info na tsie czy DC. 

Widzę że skopiowales rozpiske od Tapera i zamknołes temat. Jasne tak jest najlepiej dla ciebie mogłeś chociaż  podać dwie czasowki swoje. Że oglądałeś demko jeszcze bardziej się pogrążyłes. Ja tam rozpiski Lanka nie widzę tylko czasówki Tapera które skopiowales.

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
Widzę że skopiowales rozpiske od Tapera i zamknołes temat. Jasne tak jest najlepiej dla ciebie mogłeś chociaż  podać dwie czasowki swoje. Że oglądałeś demko jeszcze bardziej się pogrążyłes.
  • Użytkownik

Dobra, ja ci tylko mówię, ze miałem powodu by nie być aktywny, tyle w temacie. Z reszta nie twoja sprawa 

gościu jak ty mi udowodnisz ze nie oglądałem demka 😆, sprawdzianem czasówki tapera i Lanka które podali xd

Edytowane przez FeriX.
  • Lubię to! 1
  • Tak sobie 1
  • Zasłużony

Wyjebało screeny. Większość w dziale UBT ogarnia Lanek od razu, Ferix ma podobną aktywność do Tapera. Ale na drugi raz jak wiesz, że będziesz mniej aktywny to weź urlop @ FeriX. .

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

skarga_odrzucona.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]