GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) Twój nick: @ GENERAL ALADEEN Nick oskarżonego: @ FeriX. Powód skargi: Brak aktywności w dziale UBT. Opis sytuacji: Dokładne wyjaśnienia: Ten członek UBT wogóle nie udziela się w dziale UBT ostatnio, jedyne co widziałem to pisanie, że rozpisze demko, po czym i tak tego nie zrobił, tylko ktoś inny musiał to zrobić za niego. Nastempnym powodem jest nie wykonywanie swoich obowiązków ile można czekać na zobaczenie demka z tego co mi wiadomo. Lanek napisał w temacie do Tapera i właśnie do niego żeby rozpisali demko w odwołaniu gracza. A że demko wisi ponad ponad 48h bez odzewu ze strony właśnie jego a jak mi wiadomo jeżeli wlatuje demko na forum dodam ROZPISANE to UBT powinno je zobaczyć w jak najszybszym tempie. Nie wiedziałem że sprawdzenie rozpisanego demka przez innego ubt podkreśle ROZPISANEGO trwa aż tyle ... nie ważne czy spalony czy też nie ale obowiązki swoje trzeba wykonywać minimum dwie rozpiski przez dwóch ubt. Data i godzina zdarzenia: Czwartek 28.04.2022 godz 9:29 Miejsce zdarzenia: Forum strefa banów odwołania 1.6 Dowody: Dowody to dział UBT. Nie wiem co tutaj więcej napisać więc po prostu podlinkuje ssy i dział. Ostatnia jego aktywność na forum: Tutaj to jakoś ma czas odpisać. Coś od siebie: Od razu dodam, że nic do niego nie mam, po prostu wiem co się dzieJe i chciałbym żeby w UBT po prostu panował ład i porządek. A co z punktami ostrzeżeń dla UBT sądzę, że ukaranie go tym punktem to dobra opcja. Może wtedy sie ogarnie i zacznie wykonywać swoją robote jak należy Edytowane 1 Maja 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 1 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Żałosne, żałosne jeszcze raz żałosne. Atencji szukasz ze do wszystkiego się dopierdalasz? pisalem ze miałem problemy rodzinne ( nie będę wywlekał jakich bo żaden z was by nie chciał czegoś takiego przezywać), moja aktywność w dziale będzie stopniowo wracała, daj się tylko typie pozbierać, a nie ze ty dziadu skargę walisz jak js byłem w kompletnej rozłamce…. 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) 10 godzin temu, FeriX. napisał: Żałosne, żałosne jeszcze raz żałosne. Atencji szukasz ze do wszystkiego się dopierdalasz? pisalem ze miałem problemy rodzinne ( nie będę wywlekał jakich bo żaden z was by nie chciał czegoś takiego przezywać), moja aktywność w dziale będzie stopniowo wracała, daj się tylko typie pozbierać, a nie ze ty dziadu skargę walisz jak js byłem w kompletnej rozłamce…. To w takim przypadku bierzesz urlop na tyle ile potrzebujesz. A nie że piszesz w temacie z odwołaniem jak wrócisz że szkoły rozpiszesz demko bez sensu twoje tłumaczenia. Weź odpowiadaj za słowa i bądź normalny. Pozatym macie swoja chatgrupe i się informujecie nie dam rady dac rozpiski. Bo sprawy takie i takie mam. Mogłeś na steam napisać. Albo dac info na tsie czy DC. Widzę że skopiowales rozpiske od Tapera i zamknołes temat. Jasne tak jest najlepiej dla ciebie mogłeś chociaż podać dwie czasowki swoje. Że oglądałeś demko jeszcze bardziej się pogrążyłes. Ja tam rozpiski Lanka nie widzę tylko czasówki Tapera które skopiowales. Edytowane 1 Maja 2022 przez GENERAL ALADEEN Widzę że skopiowales rozpiske od Tapera i zamknołes temat. Jasne tak jest najlepiej dla ciebie mogłeś chociaż podać dwie czasowki swoje. Że oglądałeś demko jeszcze bardziej się pogrążyłes. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 1 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) Dobra, ja ci tylko mówię, ze miałem powodu by nie być aktywny, tyle w temacie. Z reszta nie twoja sprawa gościu jak ty mi udowodnisz ze nie oglądałem demka 😆, sprawdzianem czasówki tapera i Lanka które podali xd Edytowane 1 Maja 2022 przez FeriX. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Wyjebało screeny. Większość w dziale UBT ogarnia Lanek od razu, Ferix ma podobną aktywność do Tapera. Ale na drugi raz jak wiesz, że będziesz mniej aktywny to weź urlop @ FeriX. . Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi