Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 3 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 1. Twój nick: Naaajak:3 2. Nick oskarżonego: macius 3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:159426786 4. Data i czas zdarzenia: około 13 30 5. Powód skargi: fk,złe zapoznanie sie z regulaminem, łamanie regulaminu,nie słuszne banowanie graczy 6. Opis sytuacji: w ostatniej rundzie na mapie gravity wydawał polecenia tak jak by mu sie nic nie chciało + nie odliczał nie rozpoczynał zabawy ani nic z tych rzeczy oraz robił fk zabijał jak chciał kiedy chciał. oraz na następnej mapie w 1 rundzie macius zbanował 1 gracza na 5min za kulture gdzie ten chłopak napisał na say " macius morda" prosze o rozpatrzenie tego dobrze a nie patrzeć na kolegów koleżanki 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2205031312-jail_gravity-1651576320-1651578240.zip 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMacius Opublikowano 3 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) XD - tym bym podsumował twoją skargę. -"wydawał polecenia tak jak by mu sie nic nie chciało" - nic nie poradzę, że mam taki głos i styl mowy. Nie będę specjalnie dla Ciebie śpiewał i się cieszył do mikrofonu, żebyś był zadowolony. Polecenia są krótkie, a konkretne. -"nie rozpoczynał zabawy" - Nie rozpocząłem zabawy, bo nie była to zabawa, a krótkie polecenie by wejść do kolorowego pojemnika, a następnie odbyć karę śmierci w rodzaju ruletki. To były moje polecenia, które jako więźniowie macie wykonywać. -"robił fk zabijał jak chciał kiedy chciał" - Chyba sobie żartujesz. -"na następnej mapie w 1 rundzie macius zbanował 1 gracza na 5min za kulture gdzie ten chłopak napisał na say " macius morda"" - Może, ty tolerujesz gdy ktoś zwraca się do Ciebie w ten sposób, ja nie. Myślę, że 5 minut było wstanie go nauczyć szacunku, kultury i następnym razem użyje innego słownictwa. "Kolego", szukasz problemu tam gdzie go nie ma, starasz się komuś zaimponować, by zdobyć admina? Nie trzeba w taki sposób tego robić, a wręcz nie wolno. Wystarczy złożyć podanie, rekrutacja otwarta. Pozdrawiam. Edytowane 3 Maja 2022 przez xMacius 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KeNeS:) Opublikowano 3 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Odrzucam najwyższy sąd w Polsce. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 3 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Nie wiem gdzie widzisz łamanie regulaminu czy fk , to że wam karze ustawić się do osobnych kolorów nie znaczy, że musi rozpoczynać zabawę. ///Odrzucam Edytowane 3 Maja 2022 przez MajsterlorD 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 3 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi