Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - macius

xnaaajakx

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Naaajak:3
2. Nick oskarżonego: macius
3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:159426786  
4. Data i czas zdarzenia: około 13 30
5. Powód skargi: fk,złe zapoznanie sie z regulaminem, łamanie regulaminu,nie słuszne banowanie graczy
6. Opis sytuacji: w ostatniej rundzie na mapie gravity wydawał polecenia tak jak by mu sie nic nie chciało + nie odliczał nie rozpoczynał zabawy ani nic z tych rzeczy oraz robił fk zabijał jak chciał kiedy chciał. oraz na następnej mapie w 1 rundzie macius zbanował 1 gracza na 5min za kulture gdzie ten chłopak napisał na say " macius morda" prosze o rozpatrzenie tego dobrze a nie patrzeć na kolegów koleżanki :D
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2205031312-jail_gravity-1651576320-1651578240.zip 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • LAN CIECHOCINEK 2K2 zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - macius
  • Użytkownik

XD - tym bym podsumował twoją skargę.

-"wydawał polecenia tak jak by mu sie nic nie chciało" - nic nie poradzę, że mam taki głos i styl mowy. Nie będę specjalnie dla Ciebie śpiewał i się cieszył do mikrofonu, żebyś był zadowolony. Polecenia są krótkie, a konkretne.

-"nie rozpoczynał zabawy" - Nie rozpocząłem zabawy, bo nie była to zabawa, a krótkie polecenie by wejść do kolorowego pojemnika, a następnie odbyć karę śmierci w rodzaju ruletki. To były moje polecenia, które jako więźniowie macie wykonywać.

-"robił fk zabijał jak chciał kiedy chciał" - Chyba sobie żartujesz.

-"na następnej mapie w 1 rundzie macius zbanował 1 gracza na 5min za kulture gdzie ten chłopak napisał na say " macius morda"" - Może, ty tolerujesz gdy ktoś zwraca się do Ciebie w ten sposób, ja nie. Myślę, że 5 minut było wstanie go nauczyć szacunku, kultury  i następnym razem użyje innego słownictwa.

"Kolego", szukasz problemu tam gdzie go nie ma, starasz się komuś zaimponować, by zdobyć admina? Nie trzeba w taki sposób tego robić, a wręcz nie wolno. Wystarczy złożyć podanie, rekrutacja otwarta. Pozdrawiam.

Edytowane przez xMacius
  • Super 2
  • Użytkownik

Odrzucam najwyższy sąd w Polsce.

• Super 2
  • Użytkownik

Nie wiem  gdzie widzisz łamanie regulaminu czy fk , to że wam karze ustawić się do osobnych kolorów nie znaczy, że musi rozpoczynać zabawę. ///Odrzucam

Edytowane przez MajsterlorD
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

skarga_odrzucona.png

• Super 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]