Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Witam w kolejnej serii pt: "Pod ostrzałem" Dziś na naszym celnym celowniku znalazł się sieciowy śmieszek @Vixo :D Oto opinie naszych co niektórych użytkowników forum:--> Anonim użytkownika nr. 1: --> Mimo, że jestem na sieci dosyć długo, nie znam go dokładnie. Anonim użytkownika nr. 2: -->Ee czasami w kurwia, ale takt jest spoko dobry admin oraz opiekun serwera. Anonim użytkownika nr. 3: --> Daruuś <3 Cóż to jest za seksiak *.* Jego densy na poprzedniej sieci urzekły i złapały mnie za serducho, a jego snapy o gotowaniu przyprawiają mnie o dreszcze. Ogółem jest bardzo sympatycznym człowiekiem, lubi żartować jak każdy, ma granice których przekraczać się nie powinno, bo wtedy pokazuje kto tu rządzi. Ogółem polecam wszystkim tego użytkownika Anonim użytkownika nr. 4: --> Fajny ziomek tak jak i opiekun mam nadzieję ze będzie trzymał tak dalej Anonim użytkownika nr. 5: --> Hmm Myślę że fajny chłopak. Ambitny, miły , spokojny, wyrozumiały, i wiele wiele na pozytywnych słów, ale myślę że jest Spoko Ziomkiem. "Może mało go znam, Ale wyglądam na Dobrego człowieka. Mam na dzieję że mnie nie zawiedzie Anonim użytkownika nr. 6: --> Vixo to zajebisty ziomuś, znam go z Insta jest fajny, zabawny, miły, ma zajebiste poczucie humoru. Nie ma co się rozpisywać, polecam Ziomka Anonim użytkownika nr. 7: --> W sumie to nic o Nim nie sądze bo go nie znam za dobrze,ale powiem tylko Tyle ze trosze Kozakkk Anonim użytkownika nr. 8: --> Nie znam go ale pisalismy pare razy i ta rozmowa nie nalezala do najgorszych. Anonim użytkownika nr. 9: -->Hejka a więc tak nie znam go za dobrze ale myślę że jest spoko kolega z śieci i myślę że zostanie znami długo pozdro ;) Anonim użytkownika nr. 10: -->Nie znam za bardzo ale wydaje sie sympatyczny i kulturalny Anonim użytkownika nr. 11: -->A Vixo to taka moja mała menda i śmierdziel jest, jeeezu tyle sieci już przerobiliśmy ale tu zostajemy bo tam gdzie on to i ja haha. Jest pomocny i zawsze można na niego liczyć, ale jak ktoś mu podpadnie to kaplica. Vixo to taka Złota Świnka:) Anonim użytkownika nr. 12: -->Moim zdaniem Vixo jest energicznym chłopakiem, dużo ma związanego z nielegalnym procederem :D Swoją funkcję pełni jak najbardziej na plus, cały czas stara się wpuszczać jakieś nowości na serwer, oraz rzetelnie pomaga graczom jak i Adminom. Jak najbardziej jego postawa na +. Anonim użytkownika nr. 13: --> wsm wydaje się spokoo i chyba dobrze sie sprawuje jako opiekun dd2 Anonim użytkownika nr. 14: -->Jest ch*mem, pozdrawia poj*b XD Edytowane 30 Listopada 2018 przez Dusia 2 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 30 Listopada 2018 przez Vixo Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Najs. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Poznajesz mój gamoniu? ?? Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 40 minut temu, ArcyBM napisał: Poznajesz mój gamoniu? ?? wydaję mi się że tak :D Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Najs Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Neilves Opublikowano 5 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 No, no! Energiczny śmieszek, kto by przypuszczał... ? Plusik 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi