Zwycięzca Haloween 2024 Dusia Posted November 30, 2018 Zwycięzca Haloween 2024 Share Posted November 30, 2018 (edited) Witam w kolejnej serii pt: "Pod ostrzałem" Dziś na naszym celnym celowniku znalazł się sieciowy śmieszek @Vixo :D Oto opinie naszych co niektórych użytkowników forum:--> Anonim użytkownika nr. 1: --> Mimo, że jestem na sieci dosyć długo, nie znam go dokładnie. Anonim użytkownika nr. 2: -->Ee czasami w kurwia, ale takt jest spoko dobry admin oraz opiekun serwera. Anonim użytkownika nr. 3: --> Daruuś <3 Cóż to jest za seksiak *.* Jego densy na poprzedniej sieci urzekły i złapały mnie za serducho, a jego snapy o gotowaniu przyprawiają mnie o dreszcze. Ogółem jest bardzo sympatycznym człowiekiem, lubi żartować jak każdy, ma granice których przekraczać się nie powinno, bo wtedy pokazuje kto tu rządzi. Ogółem polecam wszystkim tego użytkownika Anonim użytkownika nr. 4: --> Fajny ziomek tak jak i opiekun mam nadzieję ze będzie trzymał tak dalej Anonim użytkownika nr. 5: --> Hmm Myślę że fajny chłopak. Ambitny, miły , spokojny, wyrozumiały, i wiele wiele na pozytywnych słów, ale myślę że jest Spoko Ziomkiem. "Może mało go znam, Ale wyglądam na Dobrego człowieka. Mam na dzieję że mnie nie zawiedzie Anonim użytkownika nr. 6: --> Vixo to zajebisty ziomuś, znam go z Insta jest fajny, zabawny, miły, ma zajebiste poczucie humoru. Nie ma co się rozpisywać, polecam Ziomka Anonim użytkownika nr. 7: --> W sumie to nic o Nim nie sądze bo go nie znam za dobrze,ale powiem tylko Tyle ze trosze Kozakkk Anonim użytkownika nr. 8: --> Nie znam go ale pisalismy pare razy i ta rozmowa nie nalezala do najgorszych. Anonim użytkownika nr. 9: -->Hejka a więc tak nie znam go za dobrze ale myślę że jest spoko kolega z śieci i myślę że zostanie znami długo pozdro ;) Anonim użytkownika nr. 10: -->Nie znam za bardzo ale wydaje sie sympatyczny i kulturalny Anonim użytkownika nr. 11: -->A Vixo to taka moja mała menda i śmierdziel jest, jeeezu tyle sieci już przerobiliśmy ale tu zostajemy bo tam gdzie on to i ja haha. Jest pomocny i zawsze można na niego liczyć, ale jak ktoś mu podpadnie to kaplica. Vixo to taka Złota Świnka:) Anonim użytkownika nr. 12: -->Moim zdaniem Vixo jest energicznym chłopakiem, dużo ma związanego z nielegalnym procederem :D Swoją funkcję pełni jak najbardziej na plus, cały czas stara się wpuszczać jakieś nowości na serwer, oraz rzetelnie pomaga graczom jak i Adminom. Jak najbardziej jego postawa na +. Anonim użytkownika nr. 13: --> wsm wydaje się spokoo i chyba dobrze sie sprawuje jako opiekun dd2 Anonim użytkownika nr. 14: -->Jest ch*mem, pozdrawia poj*b XD Edited November 30, 2018 by Dusia 2 3 2 Link to comment
Użytkownik 510masari Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 + 1 Link to comment
Użytkownik Vixo Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 (edited) Edited November 30, 2018 by Vixo Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted November 30, 2018 Użytkownik Share Posted November 30, 2018 + Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 1, 2018 Zasłużony Share Posted December 1, 2018 Poznajesz mój gamoniu? ?? Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 40 minut temu, ArcyBM napisał: Poznajesz mój gamoniu? ?? wydaję mi się że tak :D Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 1, 2018 Użytkownik Share Posted December 1, 2018 Najs Link to comment
Użytkowniczka Neilves Posted December 5, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 5, 2018 No, no! Energiczny śmieszek, kto by przypuszczał... ? Plusik 1 Link to comment
Recommended Posts