Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Miss/Mister Jesień ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

Pod Ostrzałem #11 Vixo

Dusia

Recommended Posts

• Zwycięzca Haloween 2024

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt: "Pod ostrzałem"

Dziś na naszym celnym celowniku znalazł się sieciowy śmieszek @Vixo :D 

Oto opinie naszych co niektórych użytkowników forum:--> 

:2pistolety::2pistolety::2pistolety:

Anonim użytkownika nr. 1: --> Mimo, że jestem na sieci dosyć długo, nie znam go dokładnie.

Anonim użytkownika nr. 2: -->Ee czasami w kurwia, ale takt jest spoko dobry admin oraz opiekun serwera.

Anonim użytkownika nr. 3: -->  Daruuś <3 Cóż to jest za seksiak *.* Jego densy na poprzedniej sieci urzekły i złapały mnie za serducho, a jego snapy o gotowaniu przyprawiają mnie o dreszcze. :x Ogółem jest bardzo sympatycznym człowiekiem, lubi żartować jak każdy, ma granice których przekraczać się nie powinno, bo wtedy pokazuje kto tu rządzi. Ogółem polecam wszystkim tego użytkownika :D

Anonim użytkownika nr. 4: -->  Fajny ziomek tak jak i opiekun mam nadzieję ze będzie trzymał tak dalej 

Anonim użytkownika nr. 5: -->  Hmm Myślę że fajny chłopak. Ambitnymiły , spokojnywyrozumiałyi wiele wiele na pozytywnych słów, ale myślę że jest Spoko Ziomkiem. "Może mało go znam, Ale wyglądam na Dobrego człowieka. Mam na dzieję że mnie nie zawiedzie :)

Anonim użytkownika nr. 6: --> Vixo to zajebisty ziomuś, znam go z Insta :D jest fajny, zabawny, miły, ma zajebiste poczucie humoru. Nie ma co się rozpisywać, polecam Ziomka :D

Anonim użytkownika nr. 7: --> W sumie to nic o Nim nie sądze bo go nie znam za dobrze,ale powiem tylko Tyle ze trosze Kozakkk :D 

Anonim użytkownika nr. 8: -->  Nie znam go ale pisalismy pare razy i ta rozmowa nie nalezala do najgorszych.

Anonim użytkownika nr. 9: -->Hejka a więc tak nie znam go za dobrze ale myślę że jest spoko kolega z śieci i myślę że zostanie znami długo pozdro ;)

Anonim użytkownika nr. 10: -->Nie znam za bardzo :) ale wydaje sie sympatyczny i kulturalny ;)

Anonim użytkownika nr. 11: -->A Vixo to taka moja mała menda i śmierdziel jest, jeeezu tyle sieci już przerobiliśmy ale tu zostajemy bo tam gdzie on to i ja haha. Jest pomocny i  zawsze można na niego liczyć, ale jak ktoś mu podpadnie to kaplica. Vixo to taka Złota Świnka:)

Anonim użytkownika nr. 12: -->Moim zdaniem Vixo jest energicznym chłopakiem, dużo ma związanego z nielegalnym procederem :D Swoją funkcję pełni jak najbardziej na plus, cały czas stara się wpuszczać jakieś nowości na serwer, oraz rzetelnie pomaga graczom jak i Adminom.  Jak najbardziej jego postawa na +.

Anonim użytkownika nr. 13: --> wsm wydaje się spokoo i chyba dobrze sie sprawuje jako opiekun dd2

Anonim użytkownika nr. 14: -->Jest ch*mem, pozdrawia poj*b XD

Edited by Dusia
  • Lubię to! 2
  • Super 3
  • Ha ha 2

heh1111.png

• Użytkownik

:x

Edited by Vixo
  • Zasłużony

Poznajesz mój gamoniu? ??

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik
40 minut temu, ArcyBM napisał:

Poznajesz mój gamoniu? ??

wydaję mi się że tak :D

• Użytkowniczka

No, no! Energiczny śmieszek, kto by przypuszczał... ? 

Plusik

• Ha ha 1
  • Marves locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines