Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Fajnie było, ale się skończyło przez ostatnie kilka dni zachowanie pewnej osoby przekroczyło skale. Skoro ma się znaczącą rangę na forum powinno się pomagać innym użytkownikom a nie mówić "potem" na dodatek zachowanie tego osobnika na ts jest tragiczne osobnik posiada kompletny brak kultury jego odzywki są dramatyczne na poziomie "Typowego Gimbusa". Gdyby była inna atmosfera oraz bardziej pomocna Administracja byłoby okej, lecz prosząc o jedną rzecz trzeba czekać +-10h? To są chyba jakieś żarty nie będę się dalej rozpisywał Trzymajcie się cześć... 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TSG Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Narka i powodzenia życzę :P 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VeBe Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Miło było poznać, z fartem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bad Boy Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Miło było poznać, mam nadzieję, że na ts3 zostaniesz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Siemanko, do potem xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Przed chwilą, Bad Boy napisał: Miło było poznać, mam nadzieję, że na ts3 zostaniesz tak na ts zostaje Tam jest ogarnięta Administracja Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Wróć czasami no nie ;] 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 nigdzie nie ma idealnej administracji ;v wyje*ane sie ma w takie rzeczy ;/ Narkaa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pSy_Ho! Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Obrażałeś Kamila jeszcze że jest jak pół ciebie i że szkoda paliwa marnować na niego bo by uciekał ryjku nie zapominaj. ;) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Mimo to że początek naszej znajomości nie był zbyt fajny, ja osobiście zawszę wiedziałem że jesteś spoko, tylko po prostu mieliśmy troszkę inne zdania. Powiem Ci tak na Twoim miejscu zorganizowałbym konferencję z Adkiem zebrało by się kilka osób Ci co również mają problem z Tym Panem i myślę że wszystko było by się w stanie wyjaśnić, bo wiem o co i o kogo chodzi. Też jestem zdania że ten Pan z Administracji powinien ponieść konsekwencje wypowiadanych słów na tsie. Każdy widzi i na swój sposób interpretuje jego zachowanie, tylko szkoda że jak ktoś mu się odwdzięczy tym samy to zaraz grozi banem po prostu wykorzystuję swoją rangę. Tak jak napisałem trzeba to obgadać z @AdeK bo sieć idąca i pnąca się tak wysoko w górę nie może tolerować zachowania takiego jakie prezentuje Pan o którym mówimy. Przemyśl, a na daną chwilę no cóż trzymaj się ;) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 30 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Cya 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Trzymaj się mordko, widzimy się na ts'ie kiedyś 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Z fartem mordko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Narazie wariacie. xD 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Trzymaj się i wracaj do nas jak wszystko się ułoży, będzie nam Ciebie brakować kudłaty 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 eldo 1 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Trzymaj się, powodzonka Edytowane 5 Grudnia 2018 przez LandrynCia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kolesiostwo_z_ts'a_1 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 No trzymaj się. Jebać Kamilka elo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Bye Bye Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 35 minut temu, Kolesiostwo_z_ts'a_1 napisał: No trzymaj się. Jebać Kamilka elo ciebie jebac Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Przepraszam za słowa ale no kurwa chłopak odchodzi od nas chcemy go pożegnać a wy jeszcze się tu kłócicie i np takie "jebać kamilka" kurde jak macie coś do niego to na pv lub na ts3 albo niech jeden poda adres a nie.A wracając do tematu elo mordko nie było idealnie ale źle nie było Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kolesiostwo_z_ts'a_1 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 1 godzinę temu, glebbie 123 napisał: ciebie jebac A co ty kurwa Kamilek masz na imię? Nie? To spierdalaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 1 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 3 maj sie modro ale bedziemy sie widziec na ts Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chrobras Opublikowano 2 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 siemka bocie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi