Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Placek

Wonsz_AK_Sadge

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
SPONSOR

1. Twój nick: Wonsz Ak Sadge 
2. Nick oskarżonego: Placek
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia:  w Granicach 21:00-21:30 Mapa jb_pyramid kontynuacja około 21:50-22:10 jb_anka
5. Powód skargi: Nadużywanie flag strażnika,  karygodne postawa jak i brak szacunku do innych.
6. Opis sytuacji: Opis zamieszczam skopiowaną wersję komentarza do skargi wstawionej przez Amator.-a . Nie zdążyłem zamieścić post

Witam bardzo serdecznie,  kłaniam się nisko z tej strony Pan Wonsz Ak Sadge. Poruszę sytuację,  którą chciałem zgłosić w osobnym poście. Dostałem bezsensownego Kicka za złamanie punktu regulaminu, którego przestrzegałem. Sytuacja wyglądała następująco:

Kurcze wygodniej byłoby na głosowym ale tam trudno, napisze jakoś...

Wydałem wzorowo pierwsze polecenie, powótrzyłem jak należy po czym otwarłem cele. (Była to mapa Pyramid) Drzwi od celi zostały zbugowane przez nieumyślnym więźniów. Dałem polecenie "kto blokuje cele ginie" . Zacząłem karniakować oponentów gdy Kapitan grupy Actimela tzw Strażnik Placek nadał mi kicka z powodem zaznajomienia się z regulaminem serwera" Po powrocie wszedł na grę Opiekun serwera Pan SimOHayha, zaciekawiłem go propozycją napisania skargi na wyżej wskazanego oponenta natomiast ten nie zachowując powagi bądź jakiegokolwiek szacunku wtrącał się w moją wypowiedź, momentami brzmiało jakby pluł do mikrofonu bądź płakał,  pewnie przejaw nieudanej mutacji, nie przyswoiła się, kto wie \_(-.-)_/

Nie odbiegając od tematu zachował się katastroficznie, nie przystało na strażnika taka tzw "dziecinada" Co do Slay-ów wymienionych wyżej sądzę iż to nie było zrobione przypadkiem. Wymieniał jakie to ma flagi,  zgładził Amatora, siebie  po czy wyszedł z serwera . 

PS. Co do nieznajomości regulaminu Goushee zauważyłem jak Placek zna regulamin "FDMG na mapie jb_anka, wymuszanie życzenia jak on to stwierdził jest ostatnim więźniem to należy mu się" 

7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadek Amator. kennes , jeśli będzie potrzeba mogę rozpisać demko.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Użytkownik

Obejrzałem sobie dokładnie demko i było widać "delikatną" niekompetencje u Placka

-slayowanie ludzi "tak o"
-nie dokładna znajomość regulaminu
-kultura

Skargę Przyjmuje i mam nadzieję, że się to nie powtórzy 

Edytowane przez MajsterlorD
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

skarga_przyjeta.png

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]