Użytkownik czarnoziem100 Opublikowano 6 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Witam ! Chciałbym uczciwie zakomunikować,iż na naszym serwerku dochodzi do crushy.Ten problem zaczął się dzisiaj,gdy wszedłem na komputer po przyjściu ze szkoły i odrobieniu lekcji.Crushe pojawiają sie najczęściej na koniec rund/mapy lub po podłożeniu bomby.Ludzi wywala z csa do pulpitu a w grze są nadal i stoją afk i lewitują na ziemią .Z bombą był już wcześniej crush ale został naprawiony [chyba] albo sam się wyeliminował.Kogo to wina ? Myślę,że na serwer są przeprowadzane ddosy ze strony rosyjskich trolli.No ewentualnie może to być wina źle wgranych paczek chyba muzycznych,bo coś mi sie dziisaj ladowało zanim wszedłem na nasz kochany serwer.Nie jestem ekspertem w zakresie cyfryzacji dlatego zgłaszam uczciwie,by serwis się tym zajął,jeśli będzie to możliwe jak najszybciej. Pozdrawiam.Bogdan 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Maja 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 wlasnie dzialam, oro koroner dal jakies broken Roundsoundy i wypierdala ludzi 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi