Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - TAPERONTKO;^)

orzeźwiającamięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: coolmint
Nick oskarżonego: TAPERONTKO;^) 
Powód skargi: nie wykonuje swoich obowiązków 
Opis sytuacji: jest 
Data i godzina zdarzenia: 7.05.2022
Miejsce zdarzenia: strebox
Dowody: https://www70.zippyshare.com/v/cdQD9IXD/file.html
Coś od siebie: zapytałem się grzecznie czy sprawdzi ssy, otrzymałem negatywną odpowiedź gdy zapytałem dlaczego odpowiedział lekceważąco "bo nie" troszke sie chyba odkleił ..

wiem że powinienem grzecznie poczekać mają czas 24 h tak?? ale skoro jest na forum i grzecznie się zapytałem troche chamsko zostałem potraktowany.. jak bym miał czekać 24h na ub co ssy to bym wgl nie pograł 

@ Shoter please explain it

TAPERONTKO;^) to po co utrudniasz? mogłeś napisać a nie cwaniakujesz.. ale pewnie masz z 19 lat i nie dorosłeś emocjonalnie, wybaczam Ci. 

"akurat shoter tutaj ma mało do gadania" cieszysz się ? ja uważam że każdy ma prawo się wypowiedzieć

ps - to zachowuj się jak na ubt przystało a nie się naśmiewasz ze skargi a odpisać normalnie nie mogłeś??

https://www70.zippyshare.com/v/OFheeH30/file.html

Edytowane przez orzeźwiającamięta
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 4
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik∙

akurat shoter tutaj ma mało do gadania, a już mówię dlaczego. Nie mam dostępu do bansa to nie zajmuje się odwołaniami typu ssy/ demka. Jeżeli już dam rozpiskę to z nudów. Nie mając dostępu do Waszego bansa nie mam obowiązku zajmować się Waszymi odwołaniami. Pisząc tę skargę sam sobie w kolano strzeliłeś, bo jest niesłuszna, siemano

EDIT:

co ma wiek do bycia dorosłym "emocjonalnie" ? i napisanie, że skarga jest nie słuszna to ma być naśmiewanie się tak? X D

@ Shoter Ty to wpierw to udowodnij, bo pisząc te swoje puste słówka nic nie znaczysz, a już pokazałeś, że na cheatach się nic nie znasz ; )

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik

Osoba która się paliła (nie tylko u nas) nie będzie miała dostępu do bansa, dlatego tez nie wykonuje wszystkich obowiązków które do niego nalezą. Proszę o zamknięcie.

Edytowane przez Shoter
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]