Użytkownik∙ orzeźwiającamięta Opublikowano 7 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Twój nick: coolmint Nick oskarżonego: TAPERONTKO;^) Powód skargi: nie wykonuje swoich obowiązków Opis sytuacji: jest Data i godzina zdarzenia: 7.05.2022 Miejsce zdarzenia: strebox Dowody: https://www70.zippyshare.com/v/cdQD9IXD/file.html Coś od siebie: zapytałem się grzecznie czy sprawdzi ssy, otrzymałem negatywną odpowiedź gdy zapytałem dlaczego odpowiedział lekceważąco "bo nie" troszke sie chyba odkleił .. wiem że powinienem grzecznie poczekać mają czas 24 h tak?? ale skoro jest na forum i grzecznie się zapytałem troche chamsko zostałem potraktowany.. jak bym miał czekać 24h na ub co ssy to bym wgl nie pograł @ Shoter please explain it TAPERONTKO;^) to po co utrudniasz? mogłeś napisać a nie cwaniakujesz.. ale pewnie masz z 19 lat i nie dorosłeś emocjonalnie, wybaczam Ci. "akurat shoter tutaj ma mało do gadania" cieszysz się ? ja uważam że każdy ma prawo się wypowiedzieć ps - to zachowuj się jak na ubt przystało a nie się naśmiewasz ze skargi a odpisać normalnie nie mogłeś?? https://www70.zippyshare.com/v/OFheeH30/file.html Edytowane 7 Maja 2022 przez orzeźwiającamięta 1 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 7 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 akurat shoter tutaj ma mało do gadania, a już mówię dlaczego. Nie mam dostępu do bansa to nie zajmuje się odwołaniami typu ssy/ demka. Jeżeli już dam rozpiskę to z nudów. Nie mając dostępu do Waszego bansa nie mam obowiązku zajmować się Waszymi odwołaniami. Pisząc tę skargę sam sobie w kolano strzeliłeś, bo jest niesłuszna, siemano EDIT: co ma wiek do bycia dorosłym "emocjonalnie" ? i napisanie, że skarga jest nie słuszna to ma być naśmiewanie się tak? X D @ Shoter Ty to wpierw to udowodnij, bo pisząc te swoje puste słówka nic nie znaczysz, a już pokazałeś, że na cheatach się nic nie znasz ; ) 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) Osoba która się paliła (nie tylko u nas) nie będzie miała dostępu do bansa, dlatego tez nie wykonuje wszystkich obowiązków które do niego nalezą. Proszę o zamknięcie. Edytowane 8 Maja 2022 przez Shoter 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Maja 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi