Użytkownik Bociu Opublikowano 7 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Nick: Bociu Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun Only AWP#1 Powód rezygnacji: Brak czasu + brak chęci na dalszą współpracę z @ Andrzej. mamy odmienne zdanie co do przyszłości serwera: Ja chciałem i robiłem wszystko by ten serwer zmieniał się na lepsze ponieważ miałem ciągły kontakt z graczami i forsowałem pomysły graczy stąd między innymi głosowania i parcie na to, by ten serwer szedł do przodu ponieważ to właściwie gracze trzymają serwer a właściciel powinien być tym, który robi wszystko aby grało się dobrze... Niestety problem był taki, że wprowadzenie np. nowych map było problematyczne, nie ze względu na to że były ciężkie do wgrania... tylko dlatego że andrzejowi się nie podobały... pragnę zauważyć że na serwerze w ciągu miesiąca pojawiał się na max 1-2h. Dlatego wiele fajnych map które mogły się pojawić ostatecznie się nie pojawiły... wiele zmian niestety też trafiło do kosza... to co udało mi się zmienić sugerując się opinią graczy - na lepsze jeszcze jest - zaznaczam JESZCZE... Bo jest możliwość ze po moim odejściu wszystko to co udało się zmienić wraz z graczami pójdzie się jebać... Można by pomyśleć że się żale, ale nic z tych rzeczy po prostu piszę to po to, by wszyscy Ci którzy zadali by mi pytanie ''czemu odszedłeś'' mieli wszystko wypisane w jednym miejscu... Oczywiście w tym wszystkim jest jeszcze masa rzeczy, których nie będę wyciągać na światło dzienne no bo raz - że nie widzę sensu aby wyciągać brudy na kogoś kto właściwie miał odmienne zdanie i podejście do serwera bo przecież w końcu to on widnieje jako właściciel a dwa - mam nadzieje że kiedyś twoje podejście andrzej się zmieni... przede wszystkim zacznij czytać ze zrozumieniem to co się do ciebie piszę, bo wiele sytuacji wyglądało by inaczej gdybyś przeczytał/zrozumiał to tak jak napisałem zaś Ty wolałeś dodać do pewnej sytuacji coś od siebie... Podsumowując - tyle ile ludzi tyle opinii, nie dogodzi się niestety każdemu dlatego to czy byłem dobrym opiekunem i czy poprawiłem faktycznie ten serwer na lepsze to pozostawię opinii graczy No i oczywiście muszę też podziękować tym którzy za mojej kadencji spisywali się świetnie w roli admin i tym którzy dalej pełnią te funkcje @ Paat @ Virtual @ zanzi @ peepo @ Adaśśś (tak Ty też adaś, ale popraw wreszcie te SM) @ Ptr @ vollver @ zvzia2701 Jak o kimś zapomniałem to przepraszam, ale troche tych osób było (Jeżeli andrzej chcesz zabrać mi też admina to zrób to, jeżeli uważasz jednak żeby zostawić mi flagi admina to zostaw) 2 4 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Abstrahując od tego o czym pisaliśmy na pv odnośnie map, pragnę zauważyć, że każde dziecko jest takie jak jego rodzice. Dlatego też MÓJ serwer, będzie bardziej po MOJEMU, i to co uznam za słuszne to zrobie, a co uznam za nie słuszne nie zrobię. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Maja 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi