Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REZYGNACJA] - Bociu

Bociu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Bociu
Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun Only AWP#1
Powód rezygnacji: Brak czasu + brak chęci na dalszą współpracę  z @ Andrzej.  mamy odmienne zdanie co do przyszłości serwera: Ja chciałem i robiłem wszystko by ten serwer zmieniał się na lepsze ponieważ miałem ciągły kontakt z graczami i forsowałem pomysły graczy stąd między innymi głosowania i parcie na to, by ten serwer szedł do przodu  ponieważ to właściwie gracze trzymają serwer a właściciel powinien być tym, który robi wszystko aby grało się dobrze... Niestety problem był taki, że wprowadzenie np. nowych map było problematyczne, nie ze względu na to że były ciężkie do wgrania... tylko dlatego że andrzejowi się nie podobały... pragnę zauważyć że  na serwerze w ciągu miesiąca pojawiał się na max 1-2h. Dlatego wiele fajnych map które mogły się pojawić ostatecznie się nie pojawiły... wiele zmian niestety też trafiło do kosza... to co udało mi się zmienić  sugerując się opinią graczy - na lepsze jeszcze jest - zaznaczam JESZCZE... Bo jest możliwość ze po moim odejściu wszystko to co udało się zmienić wraz z graczami pójdzie się jebać...

Można by pomyśleć że się żale, ale nic z tych rzeczy po prostu piszę to po to, by wszyscy Ci którzy zadali by mi pytanie ''czemu odszedłeś'' mieli  wszystko wypisane w jednym miejscu... Oczywiście w tym wszystkim jest  jeszcze masa rzeczy, których nie będę wyciągać na światło dzienne no bo raz - że nie widzę sensu aby wyciągać brudy na kogoś kto właściwie miał odmienne zdanie i podejście do serwera bo przecież w końcu to on widnieje jako właściciel a dwa - mam nadzieje że kiedyś twoje podejście andrzej się zmieni... przede wszystkim zacznij czytać ze zrozumieniem to co się do ciebie piszę, bo wiele  sytuacji wyglądało by inaczej gdybyś przeczytał/zrozumiał to tak jak napisałem zaś Ty wolałeś  dodać do pewnej sytuacji coś od siebie...

Podsumowując - tyle ile ludzi tyle opinii, nie dogodzi się niestety każdemu dlatego to czy byłem dobrym opiekunem i czy poprawiłem faktycznie ten serwer na lepsze to pozostawię opinii graczy ;)

No i oczywiście muszę też podziękować tym  którzy za mojej kadencji spisywali się świetnie w roli admin i tym którzy dalej pełnią te funkcje

@ Paat  @ Virtual  @ zanzi  @ peepo  @ Adaśśś (tak Ty też adaś, ale popraw  wreszcie te SM)  @ Ptr @ vollver  @ zvzia2701

Jak  o kimś zapomniałem to przepraszam, ale troche tych osób było :D

(Jeżeli andrzej chcesz zabrać mi też admina to zrób to, jeżeli uważasz jednak żeby zostawić mi flagi admina to zostaw)

• Super 2
  • Dzięki 4
  • Ha ha 1
  • Wow! 2
  • Przykro mi 1
  • WTF 1

Sygnatura1.png.c53039e563f8ad423f3f25de555f719f.png

• Zasłużony

Abstrahując od tego o czym pisaliśmy na pv odnośnie map, pragnę zauważyć, że każde dziecko jest takie jak jego rodzice. Dlatego też MÓJ serwer, będzie bardziej po MOJEMU, i to co uznam za słuszne to zrobie, a co uznam za nie słuszne nie zrobię. 

image.png
:pepehands:

• Junior Admin
Junior Admin

rozwiazany.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]