Torfowisko Torf Opublikowano 8 Maja 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1. Twój nick: @ To1rw 2. Co chcesz zmienić: Chce zmienić to by @ Andrzej. Nie robił resetow rang i Topki co miesiąc, tylko co np. dwa/trzy. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Dlatego że robi resety co miesiąc, co nie ma sensu. Nikt przez ten miesiąc nie zdąży nawet wbić wyższej rangi (Lem/suprime/global), Jest już to trochę nudne, klepać jedno i to samo. Dlatego proponuję by resety odbywały się co dwa/trzy miesiące. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Nie potrzeba @ Admin CS:GO ONLY AWP #1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wonciaak Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 zgadzam się ale @ Andrzej. musi sie wypowiedziec 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VoLLveR' Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Również się zgadzam, reset co 2 miesiące byłby spoko. Bo ciężko jest teraz wbić wyższą rangę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Na serwerach, gdzie nie ma osób może i ciężko wbić Lema, czy rangę wyżej ja tego problemu nie mam wiec jestem za tym, żeby reset był co miesiąc. 1 aha Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @ jasiekoks ja mówię o zmianach na awp#1, inne serwery mnie nie interesują, róbta co chceta. A mówię o tym dlatego że na awp#1 wiele osób nie wbije większej rangi jak Lem w górę. Nie grasz u nas, więc nie wiesz jak jest. Więc nie wiem po co się wypowiadasz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) A git nie zauważyłem, że jest to w propozycjach awp1, bo wszedłem na temat z strefoboxa. lekka kraksa Edytowane 8 Maja 2022 przez jasiekoks 1 aha Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Poprzedni opiekun poprosił mnie o config rang aby pozmieniać wymagania na rangi, dostał go praktycznie od razu ale już go nie odesłał... Przecież to ja nic nie robie Trzeba poprostu pozmieniać te wymagania i tyle. A reset będzie co miesiąc. Zaraz to ogarne. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi