Użytkownik D3X Opublikowano 11 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Takie tam grafiki jak macie wolny czas, bym był wdzięczny za ocene grafik 1. Szablon na sieć serwerów csgo i dodatkowo banner serwerowy wszystko robione 4fun w wolnym czasie 2. Jakiś tam napis dla serwera do minecraft dla streamerów 3. Logo dla clientów do minecrafta 4. jakieś randomowe grafiki 7 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 bardzo fajne 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Maja 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Dość ładne 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 11 Maja 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Niebanalne i zajebiste. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 11 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Jest dobrze, ale prawdziwy test to będzie będzie avek dla mnie 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 11 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 nic dodać, nic ująć. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 11 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Poza layoutem to wszystko prezentuje się max średnio. Nie chce mi się rozpisywać na temat wszystkiego, więc pozwoliłem sobie wybrać kilka prac, które mnie zabolały: 1. Layout. - W gruncie rzeczy jest to kalka z tego szablonu (co widać po działach czy samych ogłoszeniach, które są żywcem skopiowane). Poza tym, że jest to raczej sklejka kilku stylów to dużo tutaj powiedzieć nie można. Kilka rzeczy nie spełnia wymagań - np. guzik od rejestracji: nieczytelny, poniżej akceptowalnego kontrastu, źle wyśrodkowany (za dużo pixeli z lewej). W gruncie rzeczy nie ma co się rozpisywać, bo tego nie można zaliczyć jako praca własna, więc w/e. Banner absolutnie nie pasuje pod styl w jakim zrobiono forum, wygląda jakby robił go początkujący - i to lekko mówiąc. 2. Literka H - nie wiem co tam się stało, ale vektor to to nie jest, widać masę pixeli... w sumie wszędzie. 3. Launcher - bardzo przypomina mi to takie grafiki z tutoriali na youtube pokroju: "JAK ZROBIĆ GRAFIKĘ W 5 MINUT" bo dokładnie tyle czasu potrzeba na taką pracę xd. Ten czarny kwadrat pod formularz jest całkowicie zbędny, czcionki różnią się wielkością bądź są po prostu za duże (logowanie przez microsoft bądź mojang są ZA DUŻE, przykład różnicy w rozmiarze czcionek: (e-mail vs password): 4. Jeszcze logo mnie zaintrygowało (ten pseudo maskot z niedźwiedziem) ale finalnie zrezygnowałem, bo to pewnie nawet nie wektor, jak ta literka H xD. W skrócie, jak się komuś nie chce czytać tego wyżej: NICZEGO ciekawego, ani wartego oceny tutaj nie znalazłem. Wszystko jest na mocno początkującym poziomie, autora raczej dopiero raczkuje z grafiką, bo widać mocny brak składu i ładu w tych pracach - niektóre są przekombinowane, inne nie spełniają podstaw, a jeszcze inne są jak ta litera H albo ta praca pod stroną z MC - bodajże jakiś awatar, albo banner na serwer MC, wymiarowo by się zgadzało. Nigdy nie zrozumiem czemu ludzie wrzucają prace graficzne na strony nie graficzne - wiadomo, że tutaj większość ludzi nie ogarnia niczego z grafiki, albo na bardzo ubogim poziomie i max co może napisać to: "spoko", a jak się przejdzie do prawdziwego świata, gdzie są już realne oferty i wymagania dla grafików/designerów to jest wielkie zaskoczenie: "ale co to jest WCAG" 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Maja 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 fajowe ;3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sebix1337 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Spoko prace, plusik za chęci Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 25 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi