Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[GRAFIK] - HaQi

D3X

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: @ HaQi
Imię: Kuba
Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop 2020
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-7H
Opisz siebie: Cześć, mam na imię Kuba, mam 16 lat, urodziny mam 31 października, w wolnym czasie poświęcam czas na nauke języków programowania: java, sourcepawn i troche html, pare stron jak i pluginów już napisałem. Lubie też grać w piłkę nożną oraz koszykówke, grafikami się zajmuje już od 2016 roku, grafiką komputerową interesuje się od 10 roku życia bo zawsze się interesowałem jak to youtuberzy robią te wszystkie avatary i bannery, Mam kota, psa, ryby, myszoskoczka, Nie lubie chipsów serowych, brokułów, szpinaku. A uwielbiam takie rzeczy jak Kotlet Schabowy, Kotlety Mielone, Oczywiście wszystkie Fastfoody. Lubię słuchać rapera Bartosz Kubik o pseudonimie "QBIK", Moim ulubionym jego utworem jest "QBIK - Wakacyjne Love" nie wiem czemu wpada w ucho po prostu. W przyszłości będę chciał się kierować w strone programowania lub jak nie wyjdzie to w grafike komputerową, na przykład dla jakiejś firmy. Mieszkam w Niemczech w hessen już od 5 lat. Lubię ogladać anime jak i czytać nie raz mangi, moim pierwszym anime które oglądnąłem całe to "Naruto" oraz jego inne części "Naruto Shippuuden" oraz aktualnie "Boruto". Z strony E-Sportowej gram w CS:GO, Fife 22, Forza Horizon 5, NARUTO SHIPPUUDEN:Ultimate Ninja STORM 4. Odkąd zacząłem grać w CS:GO zainteresowały mnie serwery społecznościowe takie jak, Only Mirage, Only AWP, Deathruny, na aktualną chwilę moim ulubionym trybem są deathruny tylko nie z klasami takie klasyki ;), Myślę że to tyle o opisaniu mnie, więc tera przechodzę do następnych części tej rekrutacji ;).
Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ robię grafiki moim zdaniem na bardzo dobrym poziomie, korzystam z chyba najlepszego pogramu w jakim można robić najefektywniejsze grafiki, mam w tym spore doświadczenie, jestem aktywny na forum więc jak będzie jakieś zgłoszenie to szybko wykonam pracę dla użytkownika, i to chyba tyle.
Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 8, myśle że jestem w stanie zrobić jeszcze lepsze prace niż dotychczasowe
Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): KLIKNIJ MNIE!
Kontakt: Discord: HaQi#3447, STEAM

• Lubię to! 3

43456103_sygnaturadlamnie.png.f661c2bf0168aba6622df274f8b944cb.png

• Użytkownik

Cóż ja mogę powiedzieć na temat tego podania;

• Program - (Adobe PS) na +
  • 50 postów na +
  • Wiek na +
  • Podanie - ładnie napisane na +
  • Estetyka prac z tego co widziałem na +

ale jest jeden mankament do którego bym się przyczepił mianowicie:

Cytat

Aktywność w dziale "Grafika"

O ile w szybkiej rekrutacji to nie ma znaczenia tak w zwykłej rekrutacji na rangę to już jakieś znaczenie ma. Nie wiem czy napisanie podania zaraz po stworzeniu galerii to dobry pomysł. Tym bardziej, że nie widziałem Cię w dziale zleceń w sumie wcale. Wiem, że większość zleceń zamykałem w od razu, ale było kilka które stało otwarte, albo czekało na odpowiedź autora więc była możliwość wrzucenia grafiki.

Niestety nie mogę być neutralny więc jestem na NIE. Zapraszam do działu zleceń - jeśli się jakieś zlecenia pojawią :Kappa: i będę skłonny dać Ci szansę.

• Lubię to! 3

• Premium
Premium

Nie będę się rozpisywał zbytnio, ale miło że jest ktoś chętny do zostania kolejnym grafikiem. Wymagania spełniasz pięknie i to się ceni, pracę również są ładne lecz tak jak Marcinek podkreślił wyżej, nie było Cię w dziale zleceń. Pod wpływem chwili złożyłeś podanie zamiast wcześniej pokazać jakiekolwiek zainteresowanie, a jest to poniekąd najważniejsze (bynajmniej w mojej ocenie). Nie jestem pewien czy mam prawo się wypowiadać pod tym kątem jako iż nawet pół roku nie siedzę w grafice ani też za dużo się nie udzielałem, ale trochę poczekaj i wykaż się w dziale zleceń by nie okazało się tak, że szybko zrezygnujesz.

Chwilowo również na nie.

"Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]"  ~ Anonim

zwyrol.png.6a7a13b29d70feef516269605323bf07.png.53817fcb42a4f5cc98e7a9988fc7306b.png

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Przyjmuje na okres próbny.  @ Grafik dajcie mu się wykazać przy najbliższej możliwej okazji.

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

przyjete.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]