Użytkownik michu1212 Opublikowano 12 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Twój nick na serwerze: Michu Nick admina banującego: Adaśśś Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: Permanent Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [ONLY AWP #1] ★ Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem na serwie, wszedł jakiś admin ,,Adaśśś" dostał w głowę przez głowę innego gracza i wlepił mi bana bez żadnego wyjaśnienia. Link do Sourcebansa z twoim banem: : https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/tradeban76561198875494568/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nie posiadam Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 12 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 @ Adaśśś 48h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik wonciaak Opublikowano 12 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) muszę się wypowiedziec to zacznijmy od tego michu wlepiłem ci bana ponieważ oglądałem cie koło 10 min na ukryj gdzie mnie nie widziales na serwerze i widziałem jak ci celownik latał na głowę po 2 dostałem kilka zgłoszeń na pv w którym było że masz aimbota nie wiem czy masz wh bo akurat w jedenej sytuacji podejrzewał bym cie o wh ale wygladało to podejrzanie po 3 nie chodzi tylko o tą sytuacje gdzie dostałem tą dziwną głowę bo też może być to przypadek nie wnikam. ale jak wyjasnisz że latał ci celownik jak szalony akurat na głowe ? + oglądałem demko gdzie było widać ewidentnego aimbota wh może i nie było. jeśli jestes czysty dostaniesz unb w najblizszym czasie rozpiszę całą sytuacje jutro Edytowane 12 Maja 2022 przez Adaśśś Odnośnik do komentarza
Użytkownik michu1212 Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Godzinę temu, svx. napisał: @ Adaśśś 48h na rozpisanie demka W sensie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik michu1212 Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) 9 minut temu, michu1212 napisał: W sensie? Czyli co tak napradę mam zrobic bo juz nie wiem Edytowane 12 Maja 2022 przez michu1212 Odnośnik do komentarza
Użytkownik michu1212 Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Godzinę temu, Adaśśś napisał: muszę się wypowiedziec to zacznijmy od tego michu wlepiłem ci bana ponieważ oglądałem cie koło 10 min na ukryj gdzie mnie nie widziales na serwerze i widziałem jak ci celownik latał na głowę po 2 dostałem kilka zgłoszeń na pv w którym było że masz aimbota nie wiem czy masz wh bo akurat w jedenej sytuacji podejrzewał bym cie o wh ale wygladało to podejrzanie po 3 nie chodzi tylko o tą sytuacje gdzie dostałem tą dziwną głowę bo też może być to przypadek nie wnikam. ale jak wyjasnisz że latał ci celownik jak szalony akurat na głowe ? + oglądałem demko gdzie było widać ewidentnego aimbota wh może i nie było. jeśli jestes czysty dostaniesz unb w najblizszym czasie rozpiszę całą sytuacje jutro Jakby latał mi celownik akurat tylko na głowę to nie oszukujmy się strzelał bym same głowy.. Mam nadzieję ze sprawa sie rozwiaze i wyjdzie ze jestem czysty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik wonciaak Opublikowano 12 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Postaram sie jutro rozpisac demko i ocenic czy jednak to były cheaty czy zwykla gra jesli nie chestowales to bardzo przepraszam każdy moze sie pomylic 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik michu1212 Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 3 minuty temu, Adaśśś napisał: Postaram sie jutro rozpisac demko i ocenic czy jednak to były cheaty czy zwykla gra jesli nie chestowales to bardzo przepraszam każdy moze sie pomylic Spoko nie ma problemu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wonciaak Opublikowano 13 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Według mnie po ponownym wnikliwym oglądaniu demka stwierdzam że gracz jest czysty proszę o odbanowanie. Sory zbyt pochopnie dałem ci perma mam nadzieje ze do takiej sytuacji ponownie nie dojdzie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 13 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 W takim razie UB. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 13 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi