Użytkownik Walik Opublikowano 13 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Witam serdecznie Mordeczki, Wchodzę dzisiaj na serwer... a tam "ZALOGUJ SIĘ". Tyle, że ja się nie rejestrowałem, nie wprowadzałem żadnego hasła. Wczoraj wieczorem jeszcze grałem normalnie. Proszę o wyjaśnienie. Nick taki sami: Walik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik loren Opublikowano 13 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Odpowiedź jest stosunkowo prosta - ktoś wszedł na Twój nick i zarejestrował go. Opiekunowie serwera udzielą Ci konkretnej odpowiedzi, do kogo musisz się zgłosić po zresetowanie hasła. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 13 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) Nie masz możliwości zarejestrowania się ? Tylko opcja zaloguj się ? jesli nie to problem jest taki jak napisał wyżej Loren i raczej nie obędzie się bez kontaktu z właścicielem Edytowane 13 Maja 2022 przez Jacek_ss2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Walik Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Tak, też doszedłem do tego wniosku, że ktoś się za mnie zarejestrował. Thanks, Sherlock. Liczyłem właśnie na zresetowanie hasła bądź jakąś pomoc w tej kwestii. Jacek, po wejściu na serwer jest dostępna opcja logowania, tylko. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Brak zainteresowania, zamek. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi