Donator J.Strzelcu Opublikowano 14 Maja 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Nick: seev- Imię: Oliwier Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że tak od 3-5 h Opisz siebie: Mam na imię Oliwier mam 18 lat . Moje zainteresowania to piłka nożna , siatkówka oraz gra na instrumencie(akordeonie). Obecnie chodze do klasy maturalnej . Lubię uprawiać sport ( sprawia mi to przyjemność) , oraz uwielbiam grać w gry między innymi w Valoranta , League of Legends i głownie gram w csa. Dlaczego akurat Ty? Jestem często aktywny na forum odkąd dostałem role typera. Przy okazji pomógł bym redaktorom i odciążyć ich prace i sam się w tą role zaangażować aby wrzucać nowe ciekawe informacje. Poza tym na forum siedzę 24/7 i czasami nie mam co robić więc chciałbym się zaangażować i z wielką chęcią pomógł bym w rozwijaniu się forum. Doświadczenie: Uważam że doświadczenie mam duże, i mógłbym tym doświadczeniem podzielić w roli redaktora. Miałem kiedyś role redaktora , gdzie wrzucałem nowe ciekawostki odnośnie gier wiec znam się na tej i wiem jak dobrze wykonywać tę rolę. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Daję takie mocne 8/10 Przykładowy wywiad/artykuł: 1. Czym jest narkomania? Substancje, które mają wpływ na czynności mózgu. Narkomania charakteryzuje się tak zwanym głodem narkotycznym, czyli fizycznym cierpieniem spowodowanym odstawieniem substancji, który prowadzi do zdobycia narkotyku za wszelką cenę. Charakterystyczne objawy uzależnienia od narkotyków ! Wygląd i ogólny stan zdrowia zmiana wyglądu (zaniedbanie w wyglądzie, higienie osobistej, sposobie poruszania się, mówienia itp.), charakterystyczny zapach wydychanego powietrza, włosów, ubrania wahania dobowe nastroju (od radości do przygnębienia), zaburzenia snu (bezsenność lub nadmierna senność), wychudzenie, męczliwość, drżenie rąk, częste przeziębienia, przewlekły kaszel, bóle żołądka, bóle głowy, bóle w klatce piersiowej, częste urazy, ślady po pobiciach, napady drgawkowe. Głównie Najpopularniejsze narkotyki ! Narkotyki to substancje uzależniające, które silnie wpływają na procesy ośrodkowego układu nerwowego. Mogą one pochodzić z wyciągów roślinnych (narkotyki naturalne) lub zostać wyprodukowane chemicznie (narkotyki syntetyczne). Marihuana Marihuana - susz pozyskiwany z roślin z rodzaju konopi (Cannabis), zawierający substancje psychoaktywne, stosowany głównie w celach rekreacyjnych i leczniczych.Marihuana oddziałuje zarówno na psychikę, jak i cały ustrój człowieka. Powoduje tzw. „haj” lub uczucie „skamienienia” Kokaina Kokaina - organiczny związek chemiczny z grupy alkaloidów o szkielecie tropanu. Ma właściwości pobudzające. Jest pozyskiwana z liści krasnodrzewu pospolitego (koki), który pierwotnie porastał tereny Andów w Ameryce Południowej. Odznacza się dużym potencjałem uzależniającym psychicznie. Amfetamina Amfetamina - jest narkotykiem syntetycznym. Na rynku występuje jako biały proszek lub tabletki. Kontakt: Steam, Forum, Facebook, IG 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 16 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Aktywność + Doświadczenie + Ortografia + Chęć pomocy + Myślę że idealnie pasujesz do tej roli JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi