Użytkownik leek Opublikowano 15 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Nick podejrzanego: . j a r u s Serwer: FFA ONLY MIRAGE #1 SteamID/IP: STEAM_0:1:557848634 Data i godzina: od 19:06 do mniej więcej 20:15 (wyszedł w trakcie drugiego meczu) Dowody (demko): Link do strony z demami napisze od ktorej godziny demato byly:https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&time=1652479200 Dema 1:od 19:06 do 19:54 demo 2: 19:54 do 20:32 DATA 14.05.2022 Podejrzane momenty, rozpiska: Zacznijmy od tego że oglądamy typa który ma lekko ponad 900 godzin. Aima ma takiego dobrego jakby miał w niej kilka tysięcy. Pomijając dziwny movement, patrząc się w jedno miejsce przez 20sek, zatrzymując się co jakiś czas na chwile, chłop musi mieć Smooth aimbota. Cięzko takiego aimbota wykryć bo przy dużym smooth jest on praktycznie nie do wykrycia albo bardzo trudny. Wszystkie jego kile oglądałem w spowolnieniu i mimo to że większość wygląda normalnie, są akcje gdzie celownik lekko przeskakuje. W demie 1 momenty które przykuły moją uwage najbardziej: runda 6:3 - 1:11w oknie celownik lekko przeskakuje na głowe. Dalej runda 6:3 po planie siedzi na benchu również proszę się przyjrzeć jak ten aimbot pracuje. Runda 7:5 1:11 flik z awp ma heda. Chciałbym przypomnieć że chłop ma 900h. Gdyby movement rekompensowal te fragi to ok ale dziwne ze chłop czasami sie wpatruje pół minuty w jedną miejscówke jakby chciła wyczekać fraga, i sie wybielić. Uważam że na 100% ma smooth aimbota co do wh nie mam pewności bo zdarzały się sytuacje kiedyś ze chłop idealnie wiedział gdzie strzelać po tym jak zmieniłem pozycje. W demie 2 chłop nie ma juz żadnych skrópułow. To co daje z deagle to naprawde śmiech na seli. większość strzałów wygląda legitnie bo cięzko wykryć tego aima. Dodatkowo chłop chyba se włączył taki celownik gdzie go wogole nie widac na demie XD tylko jak trzyma noz. Ja włączyłem se czerowny celownik z monitora aby zobaczyć czy ma aima. Odemnie to wszystko, liczę ze chłop dostanie bana jeśli cheaty posiada. Macie duże większe doświadczenie odemnie, sprawdzie go od góry do dołu. Edytowane 15 Maja 2022 przez mexx Nie otwierały się linki do demek 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 15 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Rozpiski jako tako nie dałeś, więc musiałem obejrzeć całe demka i kilka akcji przykuło moją uwagę demo1: 34:25 - celownik 36:45 - lekki przeskok celownika 39:19 - celownik przeskakuje na ciało demo2: 04:24 - 14:03 - celownik sie przykleił do terrorysty Edytowane 15 Maja 2022 przez svx. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jaruś Opublikowano 15 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Szczerze, to nie wiem czy mogę tutaj coś odpowiedzieć, ale liczę że tak. 34:25 - no może to wyglądać na wh aczkolwiek da się to racjonalnie wytłumaczyć. Po prostu patrzylem juz kilka sekund con, pomyslalem ze jesli nikt tu nie pickuje to ktos moze wyjsc okno albo short. 36:45 - normalny pre-fire, wiedzialem ze ktos tam jest wiec zpickowalem z pre-fire. 39:19 - tutaj nie rozumiem o co chodzi. gracz " ja się cofam" zabil mojego teammata wiec dzieki temu znalem jego pozycje i normalnie go zabilem demo 2 04:24 - jest to podejrzane, aczkolwiek trzeba uwzględnić ze demko ma 32 tickrate i moze nie uwzglednic jakis malych i szybkich ruchow myszką 14:03 - tutaj to juz kompletnie nie wiem o co UBT chodzi. normalny pick krzesla po tym jak go zauwazylem przez ta szpare na szorcie, a pozniej juz tylko doswiadczenie i intuicja. wiedzialem ze leman mogl albo uciec albo wlasnie zmienic pozycje w ten sposob Edytowane 15 Maja 2022 przez Jaruś 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 15 Maja 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Demko 1 14:37 - Normalny kill -B 16:00 - Nic ciekawego -B 20:24 - -B 34:25 - Raczej przypadek -B 36:45 - lekko dziwny przeskok, mogła być wina demka, małe +/-B 39:19 - Normalnie przeciągnął sperya -B Demko 2 4:24 - dziwnie to wygląda, ale co najwyżej mogę dać +/-B 14:03 - ??? -B @ ohSugarry @ SADZIK czekamy 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 16 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Nic dziwnego tu nie widze... 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 16 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Nie zauważyłem nic co mogłoby przykuć moją uwagę. Patrząc także po wypowiedziach reszty kolegów z UBT, jest dość czysto 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 16 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi