Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - . j a r u s.

leek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: . j a r u s
Serwer: FFA ONLY MIRAGE #1
SteamID/IP: STEAM_0:1:557848634
Data i godzina: od 19:06 do mniej więcej 20:15 (wyszedł w trakcie drugiego meczu)
Dowody (demko): Link do strony z demami napisze od ktorej godziny demato byly:https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&time=1652479200 Dema 1:od 19:06 do 19:54 demo 2: 19:54 do 20:32 DATA 14.05.2022
Podejrzane momenty, rozpiska: Zacznijmy od tego że oglądamy typa który ma lekko ponad 900 godzin. Aima ma takiego dobrego jakby miał w niej kilka tysięcy. Pomijając dziwny movement, patrząc się w jedno miejsce przez 20sek, zatrzymując się co jakiś czas na chwile, chłop musi mieć Smooth aimbota. Cięzko takiego aimbota wykryć bo przy dużym smooth jest on praktycznie nie do wykrycia albo bardzo trudny. Wszystkie jego kile oglądałem w spowolnieniu i mimo to że większość wygląda normalnie, są akcje gdzie celownik lekko przeskakuje. W demie 1 momenty które przykuły moją uwage najbardziej: runda 6:3 - 1:11w oknie celownik lekko przeskakuje na głowe.

Dalej runda 6:3 po planie siedzi na benchu również proszę się przyjrzeć jak ten aimbot pracuje. Runda 7:5 1:11 flik z awp ma heda. Chciałbym przypomnieć że chłop ma 900h. Gdyby movement rekompensowal te fragi to ok ale dziwne ze chłop czasami sie wpatruje pół minuty w jedną miejscówke jakby chciła wyczekać fraga, i sie wybielić. Uważam że na 100% ma smooth aimbota co do wh nie mam pewności bo zdarzały się sytuacje kiedyś ze chłop idealnie wiedział gdzie strzelać po tym jak zmieniłem pozycje. W demie 2 chłop nie ma juz żadnych skrópułow. To co daje z deagle to naprawde śmiech na seli. większość strzałów wygląda legitnie bo cięzko wykryć tego aima.

Dodatkowo chłop chyba se włączył taki celownik gdzie go wogole nie widac na demie XD tylko jak trzyma noz. Ja włączyłem se czerowny celownik z monitora aby zobaczyć czy ma aima.

Odemnie to wszystko, liczę ze chłop dostanie bana jeśli cheaty posiada. Macie duże większe doświadczenie odemnie, sprawdzie go od góry do dołu.

Edytowane przez mexx
Nie otwierały się linki do demek
  • Lubię to! 4
  • svx. zmienił(a) tytuł na [ZGŁOSZENIE] - . j a r u s
  • leek zmienił(a) tytuł na [ZGŁOSZENIE] - . j a r u s.
  • Użytkownik

Rozpiski jako tako nie dałeś, więc musiałem obejrzeć całe demka i kilka akcji przykuło moją uwagę 

demo1:
34:25 - celownik 
36:45 - lekki przeskok celownika 

39:19 - celownik przeskakuje na ciało

demo2:

04:24 - 
14:03 - celownik sie przykleił do terrorysty 

Edytowane przez svx.
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik

Szczerze, to nie wiem czy mogę tutaj coś odpowiedzieć, ale liczę że tak.

34:25 - no może to wyglądać na wh aczkolwiek da się to racjonalnie wytłumaczyć. Po prostu patrzylem juz kilka sekund con, pomyslalem ze jesli nikt tu nie pickuje to ktos moze wyjsc okno albo short.

36:45 - normalny pre-fire, wiedzialem ze ktos tam jest wiec zpickowalem z pre-fire. 

39:19 - tutaj nie rozumiem o co chodzi. gracz " ja się cofam" zabil mojego teammata wiec dzieki temu znalem jego pozycje i normalnie go zabilem

demo 2

04:24 - jest to podejrzane, aczkolwiek trzeba uwzględnić ze demko ma 32 tickrate i moze nie uwzglednic jakis malych i szybkich ruchow myszką

14:03 - tutaj to juz kompletnie nie wiem o co UBT chodzi. normalny pick krzesla po tym jak go zauwazylem przez ta szpare na szorcie, a pozniej juz tylko doswiadczenie i intuicja. wiedzialem ze leman mogl albo uciec albo wlasnie zmienic pozycje w ten sposob

Edytowane przez Jaruś
  • Ha ha 1
  • Sponsor
SPONSOR

Demko 1

14:37 - Normalny kill -B
16:00 - Nic ciekawego -B
20:24 - -B

34:25 - Raczej przypadek -B
36:45 - lekko dziwny przeskok, mogła być wina demka, małe +/-B
39:19 - Normalnie przeciągnął sperya -B

Demko 2

4:24 - dziwnie to wygląda, ale co najwyżej mogę dać +/-B
14:03 - ??? -B

@ ohSugarry  @ SADZIK  czekamy

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

Nic dziwnego tu nie widze... :sadkek:

• Lubię to! 2

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik

Nie zauważyłem nic co mogłoby przykuć moją uwagę. Patrząc także po wypowiedziach reszty kolegów z UBT, jest dość czysto

• Lubię to! 1
  • Super 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik

czysty.png

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]