Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Polaczek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Mianowicie, proponuję naprawić błąd z wywalaniem serwera czy też jego restartem. Czasami podczas zmiany mapy, restartuje serwer i ustawia mapę surf_ski2 w dodatku można bić wtedy swoich teammatów. Jeżeli da się to naprawić to git, a jeżeli nie to proponuję dodać punkt do regulaminu ,,Zakaz bicia członków swojej drużyny". 
2. Dodać punkt do regulaminu mówiący ,,zakaz teamowania się". Mam na myśli, że ct i terro się nie bije. 
Pozdrawiam i piszcie swoje opinie.

• Użytkownik

Pierwszy z punktów odnosi się bardziej do działu https://strefaskilla.pl/forum/704-sprawy-serwerabłędy/. Zgodzę się, że resetowanie serwera jest uciążliwe, tym bardziej w sytuacji, gdy nie ma aktywnego admina. Zamiast wprowadzać nowy punkt do regulaminu, wystarczy na stałe zablokować ogień sojuszniczy w ustawieniach serwera. Zabieg ten jest prostszy i ograniczy tłumaczenie się graczy, że ktoś wszedł pod celownik.

Odnośnie punktu drugiego, nie spotkałem się jeszcze z taką sytuacją. Gdybyś przedstawił konkretne zdarzenie, to mógłbym się w jakiś sposób do tego odnieść. Na ten moment zakazanie takiego działania jest zbyteczne z uwagi na małą szkodliwość.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

dodatkowo proponuję dodać zakaz przesiadywania na spec, ponieważ ludzie tylko siedzą i nic nie robią (nie tyczy się to adminów.)

• 1 miesiąc temu...

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale po ostatnim resecie i wgraniu nowej "starej" paczki ten pierwszy błąd rzadko kiedy się zdarza. Przynajmniej jak ja grałem to się nie spotkałem.

Drugi podpunkt zbędny, również się nie spotkałem z teamowaniem się przeciwników.

W dniu 20.05.2022 o 16:07, Polaczek1 napisał:

dodatkowo proponuję dodać zakaz przesiadywania na spec, ponieważ ludzie tylko siedzą i nic nie robią (nie tyczy się to adminów.)

Został dodany podpunkt "o blokadzie slota".

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]