Użytkownik vinaif Opublikowano 15 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Nick: ohSugarry Imię: Mateusz Wiek: 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: Na forum tradycyjnie od 2 do 4-5h, natomiast na FB jestem ciąglę na bierząco Opisz siebie: No to zaczynając od podstaw, to mam na imię Mateusz, znany tutaj jako ohSugarry. Uczęszczam obecnie do technikum rolniczego na kierunku architektura krajobrazu w klasie trzeciej. Interesuje się mechaniką samochodową, informatyką, naprawianiem sprzętów elektronicznych oraz mała ciekawostka: Przyrodą, głównie zwięrzetami. Zawsze gdy gdzieś wylatuje za granicę, to chodzę szukać gatunków, których w Polsce praktycznie spotkać nie można Dlaczego akurat Ty?: Zainteresowałem się ostatnio FP forum i to co zauważyłem to dość umiarkowaną aktywność względem wrzucanych postów. Myślę, że pomoc do redakcji FP mocno się przyda, aby go postawić na nogi lub żeby był bardziej słyszalny tutaj oraz poza obszarem forum. Posiadam dość wysokie doświadczenie iż sam prowadzę Fanpage'a o tematyce medialno-filmowej. Jeżeli otrzymam wyższą wypłatę z pracy, to mogę nawet coś dorzucić do zwiększenia grona odbiorców Doświadczenie: Jak już wyżej wspomniałem wyżej, to spore iż sam prowadzę swojego FP o tematyce medialno-filmowej. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8.5/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: W pierwszej kolejności zmienić nieco wygląd zdjęcia profilowego oraz nieco dostosować tło. Do tego można dostosować nieco opis samego FP, a jeżeli chodzi o posty, to zwiększyć częstotliwość publikacji niekoniecznie wstawiania samych reklam serwerów, ale i także jakiś memów, ciekawostek itp., to co się dzieje aktualnie u nas we wnętrzu forum Kontakt: FB, Steam, Discord, IG Edytowane 19 Maja 2022 przez ohSugarry 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 16 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 W końcu ktoś porządny złożył podanie i martwi się o nasz fanpage + Doświadczenie w prowadzeniu FP + Ortografia itp. + Pewniak No nie da się być tutaj na inną odpowiedź niż TAK, może w końcu zobaczymy regularność. Ps. Też jestem na TK @ ohSugarry 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 @ Trivor @ Dusia @ MAGAZYNIER. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi