Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Błaszczyk

y0gi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: y0gi
2. Nick oskarżonego: Błaszczyk
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 17.05.2022
5. Powód skargi: chamskie zachowanie
6. Opis sytuacji: Grałem sobie w tt i zauważyłem jak jeden gość podejrzanie strzela... zgłosiłem to do szanownego admina, który akurat siedział na spect - zero reakcji. Chłop nadal sadził podejrzane banie po czym wyszedł. Pomyślałem, nie ma tematu bo gościa już wyszedł. Po chwili jednak ten sam typ wrócił i znowu miał podejrzane zagrywki. Ponowiłem zgłoszenie, jednak zamiast odpisać "clear". albo cokolwiek sensownego czy zwyczajnie sprawdzić gościa to szanowny Błaszczyk zaczyna się do mnie sadzić. A no drogi kolego akurat się znam. Mam 33 lata i gram w tą grę jeszcze od wersji 1.5. Admina miałem już na pierwszych serwerach na steamie o których istnieniu możesz nawet nie mieć pojęcia. Na tych właśnie serwerach nauczono mnie kilku zasad jakie powinny obowiązywać adminów. Przede wszystkim admin jest dla ludzi, a nie na odwrót. Twoje wybuchy agresji i chamstwa nie przystają do funkcji jaką pełnisz. Wrzucasz nieuzasadnione bany gdy tylko coś Ci się nie spodoba psując zabawę innym i negatywnie wpływając na atmosferę. W sumie miałem już tą skargę napisać dużo wcześniej przy okazji innych Twoich wybryków, ale stwierdziłem wtedy, że albo jesteś nawalony, albo może masz zły dzień... Ale po dłuższym czasie jaki spędziłem na tym serwerze muszę stwierdzić, że jednak nie... jednak Twoje zachowanie jest poprostu chamskie i prostackie. Bluzgi na mikro, wyzywanie graczy i olewanie swoich obowiązków admina - jednym słowem dramat. Nie nagrywałem wcześniejszych sytuacji więc nie mam na to dowodów, ale chyba będę zmuszony zacząć bo coś czuję, że po tej skardze zacznie się mściwe zachowanie.. Dla Ciebie Błaszczyk mam radę - zapisz się na terapię radzenia sobie z agresją (to nie jest złośliwość tylko dobra rada) bo widzę, że większość skarg na tym serwerze jest właśnie na ciebie. Po co taki admin? Nie pilnuje kultury, nie reaguje na zgłoszenia i sam jest chamem zamiast trzymać poziom. Słabo.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

błaszczak.jpg

• Lubię to! 1
  • Fuu 1
  • Premium
Premium

Po pierwsze moim obowiązkiem jest sprawdzenia gracza, ale nie pisanie tobie czy jest czysty czy nie chyba ?, Po drugie, zgłaszasz @ Krip że lata odpalony, gdzie miał admina i był opiekunem.

Po trzecie, był jeszcze jeden admin, i sprawdzał owego gracza po twoim zgłoszeniu, więc nie wiem gościu o co ci chodzi ... I ty mi nie będziesz typku mówił co ja mam gdzie się zapisać,

jednak Twoje zachowanie jest poprostu chamskie i prostackie. Bluzgi na mikro, wyzywanie graczy

Co ty chłopie w ogóle piszesz, wyzywanie graczy, i teraz zobaczysz, jeden twoj wybryk lecisz na dłużej, za to kłamanie i pieprzenie głupot typie, popatrz swoje gt ile ty grasz, i można jedynie stwierdzić że jesteś jakimś trolem, co wypisuje bzdury...

Słabo że w ogóle takie coś jak ty tu gra, nie pasuje ci to zmień serwer, i przestań kłamać typie

Popatrz na swoje bany, jak wchodziłeś na serwer i zacząłeś mnie cisnąć pierwsze, a pózniej twoje dogryzki, ale to ci się skończy zobaczysz :)

• Lubię to! 3
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Ohooo... Zaczyna się. Będę Cie miał na oku non stop. Nie wywiniesz się i prędzej czy później Cie przytnę znowu na chamstwie. I naucz się szacunku do ludzi bo w grze możesz być kozak, ale w realu może się to skończyć nieciekawie. 

• Ha ha 5
  • Premium
Premium
6 minut temu, y0gi napisał:

Ohooo... Zaczyna się. Będę Cie miał na oku non stop. Nie wywiniesz się i prędzej czy później Cie przytnę znowu na chamstwie. I naucz się szacunku do ludzi bo w grze możesz być kozak, ale w realu może się to skończyć nieciekawie. 

Chłopczyku, straszyć to ty sobie możesz gołębie na dachu w pawilonie. 

Mówi typ o szacunku,a sam go nie ma, szkoda się w ogóle denerwować :)

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

A to teraz będzie tak, że na moje zgłoszenia nie będziesz reagował ? Czy ogólnie masz wywalone ? Typ spamuje smogami, wyrzuca pakę w niedostępne miejsca. Zgłaszałem 4 razy... znowu zero reakcji. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Byłem wtedy na serwerze jak 10x zgłaszałeś Kripa, mogliśmy odpisać, że czysty ale nie mamy takiego obowiązku więc nie potrzebnie wysyłasz nas na jakies terapie :p

A co do reszty skargi to same bzdury wypisujesz, Błaszczyk nikogo nie wyzywa chyba, że chodzi Ci o żarty typu "siema pero lamusie"  a jak jest lekko chamski to zawsze ma dobry powód. 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]