Użytkownik∙ GENERAL ALADEEN Posted May 18, 2022 Użytkownik∙ Share Posted May 18, 2022 (edited) 1. Nick: @ GENERAL ALADEEN 2. Kto nadał warna: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 3. Czas: 8 minut temu 4. Powód: Niewłaściwy język 5. Dowody/SS: Dodał notatkę i usunął posta. Ok niepotrzebnie napisałem brzydkie słowo na K. Ale nie to nie znaczy żeby od razu Warna dawać najpierw notatka ostrzegajaca. Tym bardziej że inni z moderacji i administracji nie dali ostrzeżeńia. A szanowny pan moderator dał ostrzeżenie na zawołanie przez Pawełka. Edited May 18, 2022 by GENERAL ALADEEN 2 Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Dostałeś Warna z powodem obraża osób homoseksualnych, nie za przekleństwa. Nic więcej do dodania nie mam. 3 Link to comment
Użytkownik∙ GENERAL ALADEEN Posted May 18, 2022 Author Użytkownik∙ Share Posted May 18, 2022 A gdzie tu widzisz w tym obrazę. ? Zdefiniuj to ? Przecież osoby homosexualne a pedały to to samo. Ja tam do nich nic nie mam niech sobie żyją jak chcą. 1 1 Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 No chyba jednak nie. 2 1 Link to comment
Zasłużony szynka Posted May 18, 2022 Zasłużony Share Posted May 18, 2022 19 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: najpierw notatka ostrzegajaca. Pierwsze słyszę o czymś takim. Druga sprawa, jakie to ma znaczenie kto Ci dał warna? Moderator raczej jest od tego aby karać osoby za w/w treść, równie dobrze warna mogłem dać ja albo ktoś inny. Byłeś Moderatorem, jesteś tutaj bardzo długo, ale dalej nie dociera...odrzucam 2 1 Link to comment
Recommended Posts