Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 19 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Nick: Jacek Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun surf 1.6 Powód rezygnacji: Praktycznie zerowy kontakt z właścicielem ( nie rozumiem usprawiedliwienia przeprowadzka która trwa kilka miesięcy ). Zero dostępów i brak możliwości zrobienia czegokolwiek żeby grało się normalnie, właściciel tez praktycznie nic nie zrobił z listy zmian która chcieliśmy wprowadzić ( jest dostępny oficjalny temat na forum ). Wiec podsumowując nie mam ochoty płacić za to ze jestem opiekunem z prawami admina, już wole sobie normalnie postrzelać i nie mając żadnych obowiązków. Jestem jednym z najdłużej grających osób na tym serwerze i chciałem naprawdę naprawić ten serwer i zmienić żeby ludziom grało się dużo lepiej, niektórzy może nawet zauważyli ze na forum dział z surfem dostał nowe życie itd ale niestety ile można się starać jak i tak nic nie jest robione PS: jedyne co się udało wprowadzić to to ze na serwerze wyplenilismy niczym chwasty osoby toksyczne i obrażające innych. Dziękuje za pomoc całej ekipie administracji z surfa jak i mega ambitnemu i mającemu wizje ziomkowi @ ReseT 5 6 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 20 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 @ Trivor @ Dusia "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 20 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi