Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 19 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) Nick z CS: odpalTOWARiacie Admin banujący: oro koroner Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: dzisiaj Opis sytuacji: ban za to ze ubt cos spradzilo i twierdzi ze mam hpp, wiec chcialbym zobaczyc te demko wraz z rozpiska Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 19 Maja 2022 przez odpalTOWARiacie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 19 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) @ OroKoroner 48h; dałeś bana to masz to rozpisać, a nie teraz sobie piszesz, że Cię nie będzie, to rozpisz to teraz skoro ma Cię nie być... Edytowane 19 Maja 2022 przez PoliszTrejktor 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) to kurwa kto stwierdzil w koncu ze gram na hpp admini czy ubt, co to do chuja ma byc gdzie rozpiska, ja pierdole. "Kiedys mialem x kont steam spalonych" to jest w chuj z dupy info! Trace tylko kase przez takie gowno, tyle czasu adminem jestes a dalej masz wiedze jak bys gral tydzien. Jak sie okaze ze zaden ubt nic nie wie o twoim smiesznym banie to skarga leci. Edytowane 19 Maja 2022 przez odpalTOWARiacie Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Zacznę od tego, że demo jest czyste, ot parę fragów. Połowa demka to albo czekanie na longu albo wyjebka. Uparliście się na odpała, bo gra na nsie? Są mocniejsi gracze steamowcy na serwerze, a jakoś nikt się do nich nikt z adminów nigdy nie przyjebał... 14 godzin temu, OroKoroner napisał: Inni admini dd2 też uważają, że gość lata odpalony (kiedyś miał X kont steam spalonych). Na wersji NS można czitować bez końca.. Jakieś linki do tych spalonych kont? Inni admini tak uważają, a rozpiskę na niego widziałem jedną. Skoro tak jesteście pewni, że czituje to raczej by się znalazły demka na jakąś fajną rozpiskę. Na steamie też można czitować bez końca btw... 14 godzin temu, OroKoroner napisał: Nawet na słuchawkach, większość graczy nie ma takiego INFA. To hpp czy zwykłe wh? Na admin sayu piszesz, że ma hpp, w powodzie bana tak samo, a przychodzi co do czego to piszesz, że ma dodatkowe info. Skąd ta pewność, że ma hpp? Jasne, hpp też ma visuale, ale skąd ta pewność? Wiesz co to w ogóle jest? 5 godzin temu, OroKoroner napisał: Myślałem że można liczyć na pomoc UBT, ale jak widać nie. Można, jak najbardziej. Tylko po co banować z doskoku? Bo ja tak tego bana widzę, jakieś mierne demko aby było (tam fragów jest podobna ilość jak czas trwania dema, nie było nic lepszego?) i nieuzasadniony ban. Niektórzy admini (i z dd2 i z coda) potrafili czasami napisać do mnie na steamie czy pw na forum, dać linka do demka do oceny bo nie byli pewni. To jak najbardziej się ceni, ale żeby z czapy bana dać no to nie bardzo. Podsumowywując, gracz dostaje ub, a admin minusa za brak rozpiski. 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi