Użytkownik odpalTOWARiacie Posted May 20, 2022 Użytkownik Share Posted May 20, 2022 (edited) 1. Twój nick: odpalTOWARiacie 2. Nick oskarżonego: Oro Koroner 3. IP/SID oskarżonego: macie 4. Data i czas zdarzenia: wczoraj wieczorem 5. Powód skargi: Totalna samowolka, w ciagu kilku tygodni dostalem kilka banow, po kilka razy mnie sprawdzalo ubt, a koroner wczoraj wyjezdza z banem "hpp - UBT spr". Myslalem ze mu chodzi ze za prozumieniem z kims z ubt dal mi bana bo ubt sprawdzilo i stwierdzilo ze mam hpp, ale mu chodzilo o to ze on twierdzi ze mam hpp a ubt sprawdzi. Czyli powod skargi jest taki ze zbanowal mnie i nie mial zamiaru nic rozpisywac tylko wstawil pova i napisal zeby ubt sobie sprawdzilo. 6. Opis sytuacji: Wiem ze pewnie macie to w chuju ale caly czas trace pieniadze bo kupuje svipy i skoki i co chwile mnie banuja mimo ze wiedza ze bylem sprawdzany 489721894 razy 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Prosze chociaz o jakies upomnienie bo to bedzie w kolko tak przeciez admin jak zbanuje ma obowiazek rozpisac, a on ewidentnie szcza na to ze on to musi rozpisac i przez to ja trace czas i pieniadze, tak nie moze byc! @ Trivor Edited May 20, 2022 by odpalTOWARiacie 2 1 Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Wszystko wyjaśniłem TUTAJ, skarga jak najbardziej słuszna. Admin dostał minusa. Link to comment
Recommended Posts