GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 (edytowane) 1. Nick: @ GENERAL ALADEEN 2. Wiek: 40Stka na karku 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/G3N3raL/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://www.banid.pl/kto?to=0%3A0%3A4899825 7. Steam ID: 0:0:4899825 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/765611979700653 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak bardzo chętnie serwer potrzebuje hajsu. Narazie proponuje 50zł co miesiąc potem dam więcej. 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do najlepszej ekipy DD2#1 na stanowisko administratora. Mam niezbędne doświadczenie w sprawowaniu tej posady. Mój staż pozwoliłby mi wykonywać sprawnie zadania admina. Jestem gościem w pełni zaangażowanym w rozwój sieci oraz tego serwera co można zaobserwować od dłuższego czasu. Dobrze odnajduje się w zespole i jestem nastawiony zawsze mega pozytywnie ! Proszę o danie mi szansy, na OKRES PRÓBNY a także o przebaczenie moich starych jak i nowych grzechów. SPROSTOWANIE: Ps: Co do gt na serwerze to wieczorami ponabijam godz bo w dzień nie dam rady NOWA praca na produkcji Od 6 do 14. i od 14 do 22. Bo ostatnio jak grałem między 23:30 a 0:00 to była niedziela jeden odpaleniec z aimem wywalił prawie cały serwer a nie było wgl admina. 12. Kontakt: Steam/ pw/ gg 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak @ Trivor Edytowane 21 Maja 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Maja 2022 420 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Na nie - Podanie za podaniem - Gt - 6 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: Jestem gościem w pełni zaangażowanym w rozwój sieci oraz tego serwera co można zaobserwować od dłuższego czasu. Nie wydaje mi się 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 W ciągy ostatnich 30dni dwa razy widziany na serwerze. 7 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: Jestem gościem w pełni zaangażowanym w rozwój sieci oraz tego serwera co można zaobserwować od dłuższego czasu Gdyby Tobie naprawdę zależało to wyrobiłbyś w miarę sensowne GT. @ GENERAL ALADEEN skoro tak bardzo chcesz żeby administracja się wypowiedziała, jak i sam trivor to otwieram 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 21 Maja 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 - aktywność - zaangażowanie - podanie - (tu żeby nie dostać Warna to napiszę) niezrównoważona psychicznie osoba + Wiek (chociaż zachowujesz się jak 12- latek NIE NIE NIE, DRZWI SĄ TAM 7 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak bardzo chętnie serwer potrzebuje hajsu. Narazie proponuje 50zł co miesiąc potem dam więcej. Liż dupsko dalej 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Maja 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Przecież to jest jakiś żart, przez ostatni miesiąc 3h xD. 16 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: a także o przebaczenie moich starych jak i nowych grzechów. Zachowujesz się po prostu jak dzban, i dopóki nie pokażesz, że się zmieniłeś, nikt ci nie "przebaczy". 16 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: Ps: Co do gt na serwerze to wieczorami ponabijam godz bo w dzień nie dam rady NOWA praca na produkcji Od 6 do 14. i od 14 do 22. Zacznij w końcu coś robić zamiast tylko obiecywać, tylko debil zaufałby ci na słowo. Oczywiście na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nie ma sensu tego dłużej trzymać, jeśli chcesz znac zdanie trivora to napisz do niego na priv. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi