Użytkownik DonToreto Posted May 21, 2022 Użytkownik Share Posted May 21, 2022 Nick:SweetHaze Imię:Eryk Wiek:16 Jakich programów używasz do grafiki?: pixlr Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 8 h Opisz siebie: Witam wszystkich jestem Eryk robie z pasji sobie grafiki jak komuś sie one nie podobają walić wprost mam dystans jestem miły nie mam kija żadnego zrobię każdemu Dlaczego akurat Ty?:Robię to z pasji jestem za granicą nudzi mi się dlatego bym chciał coś zrobić fajnego dla ludzi i sie ekscytować że osoby lubią to co robię Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:6 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt:discord stim forum Link to comment
Premium ZwYroL Posted May 21, 2022 Premium Premium Share Posted May 21, 2022 Emmm, więc powiem tyle: Jeśli jesteś w stanie poświęcać dla forum 8h dziennie to polecałbym wykorzystać je wpierw na uzupełnienie wymagań, bo poza wiekiem to nie spełniasz chyba żadnych. Ponad to skoro tak bardzo zależy Ci na pozytywnej opinii innych względem prac które robisz to porób najpierw parę zleceń by to udowodnić i się pokazać w dziale z grafiką. A co do Twoich prac samych w sobie to wszystkie są wzięte z neta, dodałeś sam napis do każdej więc z tą oceną bym zdecydowanie polemizował. Oczywiście na Nie. "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Link to comment
Użytkownik marcinek;> Posted May 21, 2022 Użytkownik Share Posted May 21, 2022 Cytat Wymagania: Znajomość ortografii Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu Posiadane 50 postów Umiejętność czytania ze zrozumieniem Znajomość regulaminu Minimum 15 lat Brak ostrzeżeń na forum Aktywność w dziale "Grafika" Z tak wielu wymagań spełniasz tylko jedno, nie za mało? Konto świeże, a co za tym idzie - zerowa aktywność w dziale zleceń. Podanie napisane zdecydowane za szybko i bez przemyślenia. Więcej dodawać nie trzeba - na nie. 1 Link to comment
Recommended Posts