Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 21 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 (edytowane) Nick: MajsterlorD Imię: Daan Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: nie powiem dokładnie ale wiem, że dużo Opisz siebie: Spoko gościu, który ma dużo chęci do pomocy, aktywny i pomocny Dlaczego akurat Ty?: Chce pomóc wam to ogarnąć, naruto już mi gadał, że nie daje rady wszystko sam robić, więc chce mu pomóc Doświadczenie: Jakieś mam bo redaktorem już byłem Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8-9/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Aktywność Kontakt: DC/ STEAM/ FB / GG / IG / FORUM Edytowane 21 Maja 2022 przez MajsterlorD 1 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 21 Maja 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Jestem na tak +wiek +ogarnięty +przyda się pomoc 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Jestem na tak +Ogarnięty +Pomocny +Przyda sie pomoc Życzę powodzenia mam nadzieje że coś działacie razem bo ja w to nie będę się mieszał 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Maja 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Jestem definitywnie na tak z tego względu, iż: + Wiek + Jest bardzo pomocny i ogarnięty + Zawsze przyda się pomoc w dziale redakcji, aby odciążyć resztę redaktorów od nadmiaru obowiązków + Znajomość gramatyki, interpunkcji i ortografii na poziomie 8-9/10. + W podaniu już gwarantuje aktywność w dziale redakcji co jest na duży plus. - Za mało napisane w "Dlaczego akurat Ty?", ale tak poza tym to jest wszystko w porządku. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 @ Trivor @ Dusia @ MAGAZYNIER. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi