Użytkownik∙ luceg30 Opublikowano 22 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Nick z CS:czarny Admin banujący:Pero Serwer:dd2#1 Data zdarzenia:22 maj 2022 - 00:27:42 Opis sytuacji:Jakiś czas sobie pograłem,a potem dostałem bana na tydzień. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 22 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 (edytowane) O widzę że się nachapałeś graniem, a więc tak- To ja mówiłem @ Pero że jak będziesz wyzywać graczy, chamsko będziesz się odnosić do nich ma ci walić kolejnego bana na tydzień, bo ty chłopie jesteś nie do zniesienia, popracuj nad swoją kulturą, a pózniej pisz odwołania Editt: Bez powodu by cię nie zbanował. Edytowane 22 Maja 2022 przez Błaszczyk 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ luceg30 Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 55 minut temu, Błaszczyk napisał: O widzę że się nachapałeś graniem, a więc tak- To ja mówiłem @ Pero że jak będziesz wyzywać graczy, chamsko będziesz się odnosić do nich ma ci walić kolejnego bana na tydzień, bo ty chłopie jesteś nie do zniesienia, popracuj nad swoją kulturą, a pózniej pisz odwołania Niech mi szanowany admin pokaże co mnie zbanował gdzie tak wyzywałem że bana na tydzień mi dał bo sam jestem ciekawy. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 @ Pero ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pero Opublikowano 22 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 napiaslem do jakiegoś gracza "prawie Cię miałem" na co on odpisał "prawie to Ci dupe rozrewrało" czy cos takiego :p 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Przejrzałem hltv i ban słuszny. Albo się nauczysz kultury albo będziesz tak wylatywał. Chamstwo nie będzie tolerowane. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi