Użytkownik Chatoyer. Opublikowano 23 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Tło na forum. Tematyka: Motoryzacja. Kolorystyka: - Rozmiar: Odpowiednie na forum xd Napisy: Chatoyer. | StrefaSkilla.pl Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: BRAK Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): TAK Wynagrodzenie: Uśmiech na mej twarzy, i reputacja na forum 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 23 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) @ Chatoyer. Troszkę nijakie mi wyszło. Edytowane 23 Maja 2022 przez ZwYroL 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chatoyer. Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 @ ZwYroL , dziękuję za pracę. Dałem reputację i uśmiech na twarzy mej. Ale dam jeszcze innym grafikom się wykazać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 23 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 @ Chatoyer. bez nazwy sieci, ale jak coś to mogę zmienić 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 24 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 25 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi