Użytkownik Chatoyer. Posted May 23, 2022 Użytkownik Share Posted May 23, 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Tło na forum. Tematyka: Motoryzacja. Kolorystyka: - Rozmiar: Odpowiednie na forum xd Napisy: Chatoyer. | StrefaSkilla.pl Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: BRAK Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): TAK Wynagrodzenie: Uśmiech na mej twarzy, i reputacja na forum 1 Link to comment
Premium ZwYroL Posted May 23, 2022 Premium Premium Share Posted May 23, 2022 (edited) @ Chatoyer. Troszkę nijakie mi wyszło. Edited May 23, 2022 by ZwYroL 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Link to comment
Użytkownik Chatoyer. Posted May 23, 2022 Author Użytkownik Share Posted May 23, 2022 @ ZwYroL , dziękuję za pracę. Dałem reputację i uśmiech na twarzy mej. Ale dam jeszcze innym grafikom się wykazać 1 Link to comment
Użytkownik marcinek;> Posted May 23, 2022 Użytkownik Share Posted May 23, 2022 @ Chatoyer. bez nazwy sieci, ale jak coś to mogę zmienić 1 1 Link to comment
Premium ZwYroL Posted May 25, 2022 Premium Premium Share Posted May 25, 2022 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Link to comment
Recommended Posts