Użytkownik Sellok Opublikowano 23 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Nick z CS: budyn Admin banujący: ten co na spec jest hltv serwerowe jebane Serwer: strefa skilla #1 Data zdarzenia: 23;40 23.05.2022 Opis sytuacji: nic no gram se 30 minut dobre, nic nie mam i dostaje perma cheater destroeyd za nic co za gowno ciechocinek ziomalu ogarnij to co to kurwa lotto jest, losuje komu bana wyjebac losowo czy o chuj z tym chodzi Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie idzie skopiowac ale na gorze jestem Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie mam zadnego demka niestety jak patrze teraz w folderze bo to chyba musi admin jakis normalny dac ale nie wiem gral np ten noob blaszczyk to jakby on mogl podeslac swoje demko i na mnie zobaczycie ze nic nie mialem czysty ban za nic ziomale 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Pomyłka admina. Następnij razem ogarnij słownictwo w odwołaniu, ostrzeżenie. Ub. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi