Użytkownik wasyl Opublikowano 28 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) Przegrane minimum 10h na serwerze. : Tak Znajomość sourcemoda i panelu. : Tak Ukończony 15 rok życia (są wyjątki). : Tak Konto ze statusem prime. : Tak Sprawny mikrofon. : Tak Brak warnów na forum. : Tak Kultura osobista na wysokim poziomie. : Tak 1. Imię: Daniel 2. Twój nick na serwerze: kringe 3. Aktualny wiek: 19 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/kringe/54.38.142.181:30035/ - Miałem przerwe od csa 5 miesięcy, ale przed przerwą miałem dobre GT i teraz staram się nadrabiać 5. W jakich godzinach grasz?: Najczęściej od 16 do 23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem dość wysublimowanym człowiekiem i dobrze dogaduje się z ludźmi. Potrafię zachować zimną głowę i znaleźć rozwiązanie w każdego rodzaju sytuacji. Jestem bardzo cierpliwy, życzliwy i pomocny. Pełniłem funkcję admina na wielu serwerach nie tylko w csgo. Między innymi miałem admina na tym własnie serwerze czyli Only AWP #1, aczkolwiek straciłem go przez brak aktywności spowodowany masą nauki jak i problemami z komputerem który już nie dawał rady (na szczescie ten problem został juz rozwiązany). Podczas sprawowania roli admina na tym serwerze byłem dobrze kojarzony i miałem bardzo dobre relacje z większością graczy. Bardzo chciałbym wrócić na wasz serwer ponieważ atmosfera, która tu panowała była wręcz wspaniała. Dodatkowo w csgo gram od około 2015r i mam w tej grze ponad 4000h więc można powiedzieć, że jestem dosyć doświadczonym graczem i bez problemu rozpoznam cheatera od umiejętnego użytkownika. Poza tym wydaje mi się, że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: Tak 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198218436253/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:129085262 Edytowane 29 Maja 2022 przez Kringe 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Maja 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Bardzo ciekawe. Co do reszty podania, nie mam zastrzeżeń, ale i tak jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROGRACZ Opublikowano 29 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) +wiek +sm +ładne podanie i widac ze sie starales -/+ GT w ostatnim czasie słabo ale ogólnie git Ogolnie jestem na tak Edytowane 29 Maja 2022 przez PROGRACZ 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Maja 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Nie nie nie, spałeś z krzesła pisząc podanie z takim GT? - GT - Nie znam cię + Doświadczenie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VoLLveR' Opublikowano 29 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) Osobiście nie widziałem Cię ani razu. - GT - Nie kojarzę Cię + Doświadczenie + Wiek Jestem na NIE Edytowane 29 Maja 2022 przez vollver 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 kojarze cie z kiedys, ale ostatnio nic nie grales. popraw gt 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi