Użytkownik Amator. Posted May 29, 2022 Użytkownik Share Posted May 29, 2022 (edited) 1. Nick:Amator. 2. Wiek:16 3. Link do GameTracker Kliknij:dałbym chętnie ale GT pokazuje zły czas ile mam na serwerze przegrane 4. Twoja znajomość zadań strażnika:Wiem jakie mam zadania jako strażnik. 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?:Tak bo dla Majstera ten regulamin taki Ważny był:D 6. Doświadczenie:Jeżeli chodzi o temat Amxx to 9,5/10 i reszta tak samo znam się na uprawnieniach strażnika i takich tam innych rzeczy. 7. Mikrofon (Obowiązkowy):Posiadam. 8. Składka (Tak/Nie):Zawsze jakiś grosz się doda Edited May 29, 2022 by Amator. Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted May 29, 2022 Administrator Administrator Share Posted May 29, 2022 JESTEM NA NIE +wiek - gt https://www.gametracker.com/player/Amator./54.38.135.53:27015/ -dużo juz was tam jest i chyba wystraszającą na tyle graczy ile u wasz gra - "Zła krew z jednym strażnikiem (ps skarga jeszcze nie wyjaśniona @ MajsterlorD 1 Link to comment
Sponsor Wonsz_AK_Sadge Posted May 29, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted May 29, 2022 +wiek +doświadczenie , mega przydadzą się takie osoby z szeroką rozwiniętą wiedzą . +pomocny zarówno dla graczy jak i wyższym stopniu dowodzenia. - GT ostatnio mało uczęszczany na serwerze, ale jestem dobrej myśli, że poprawi swoją frekwencję. Podsumując jestem za okresem próbnym, jest w stanie wykazać się co potrafi. A co do wyżej wypowiedzi "za dużo strażników" w najbardziej potrzebnym momencie momentami niestety nie ma nikogo na służbie, każdy ma życie prywatne i nie zawsze może być. Dlatego apeluje o zwiększenie ilości frontu strażników, a osoby które olewają swoją rolę pogodnic do roboty 1 Link to comment
Użytkownik Kotenyo Posted May 29, 2022 Użytkownik Share Posted May 29, 2022 Jestem na TAK: + Wiek + Doświadczenie -/+ GT - Poadnie Link to comment
Admin CS 1.6 JAILBREAK SquidiPL Posted May 30, 2022 Admin CS 1.6 JAILBREAK Share Posted May 30, 2022 jestem na nie -nie ma gt -nie znasz regulaminu -https://www.gametracker.com/player/Amator./54.38.135.53:27015/ bardzo niskie gt (game track dziala +/- poprawnie tzn czasami daje wiecej gt niz robisz czasami mniej lecz nie powoduje ze twoje gt jest mniejsze o np 50 % ) pozdrowionka Link to comment
Użytkownik MajsterlorD Posted May 30, 2022 Użytkownik Share Posted May 30, 2022 niestety muszę odrzucić, ponieważ twoja znajmość regulaminu jest 50/50, jeszcze się go dobrze poducz i zapraszam za tydzień Link to comment
Recommended Posts