Użytkownik Amator. Opublikowano 29 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) 1. Nick:Amator. 2. Wiek:16 3. Link do GameTracker Kliknij:dałbym chętnie ale GT pokazuje zły czas ile mam na serwerze przegrane 4. Twoja znajomość zadań strażnika:Wiem jakie mam zadania jako strażnik. 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?:Tak bo dla Majstera ten regulamin taki Ważny był:D 6. Doświadczenie:Jeżeli chodzi o temat Amxx to 9,5/10 i reszta tak samo znam się na uprawnieniach strażnika i takich tam innych rzeczy. 7. Mikrofon (Obowiązkowy):Posiadam. 8. Składka (Tak/Nie):Zawsze jakiś grosz się doda Edytowane 29 Maja 2022 przez Amator. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 JESTEM NA NIE +wiek - gt https://www.gametracker.com/player/Amator./54.38.135.53:27015/ -dużo juz was tam jest i chyba wystraszającą na tyle graczy ile u wasz gra - "Zła krew z jednym strażnikiem (ps skarga jeszcze nie wyjaśniona @ MajsterlorD 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Wonsz_AK_Sadge Opublikowano 29 Maja 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 +wiek +doświadczenie , mega przydadzą się takie osoby z szeroką rozwiniętą wiedzą . +pomocny zarówno dla graczy jak i wyższym stopniu dowodzenia. - GT ostatnio mało uczęszczany na serwerze, ale jestem dobrej myśli, że poprawi swoją frekwencję. Podsumując jestem za okresem próbnym, jest w stanie wykazać się co potrafi. A co do wyżej wypowiedzi "za dużo strażników" w najbardziej potrzebnym momencie momentami niestety nie ma nikogo na służbie, każdy ma życie prywatne i nie zawsze może być. Dlatego apeluje o zwiększenie ilości frontu strażników, a osoby które olewają swoją rolę pogodnic do roboty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotenyo Opublikowano 29 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Jestem na TAK: + Wiek + Doświadczenie -/+ GT - Poadnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 30 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 jestem na nie -nie ma gt -nie znasz regulaminu -https://www.gametracker.com/player/Amator./54.38.135.53:27015/ bardzo niskie gt (game track dziala +/- poprawnie tzn czasami daje wiecej gt niz robisz czasami mniej lecz nie powoduje ze twoje gt jest mniejsze o np 50 % ) pozdrowionka Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 30 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 30 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 niestety muszę odrzucić, ponieważ twoja znajmość regulaminu jest 50/50, jeszcze się go dobrze poducz i zapraszam za tydzień Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi