Użytkownik synof Opublikowano 29 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Twój nick:Niezgodny // number last Nick oskarżonego:Błaszczyk Powód skargi:Obraza Opis sytuacji:Mowie mu zeby ogarnał micro bo darli sie jak dzieci czy kojoty na pustyni bez jajec i mnie uszy bolały aż od tego to mi mowi zmutuj, a potem jak mowie ze zmutuje to mi to kurwo mutuj. Admin z takim słownictwem jak mu zwróciłem uwagę odzywka to banicja. Dzieki. Data i godzina zdarzenia:Przed chwila Miejsce zdarzenia: dd2 nie inaczej Dowody: Minuta 10 i 10 sekunda. https://easyupload.io/gd12kn Coś od siebie: Wczesniej byłem adminem na tym serwerze takich akcji nie odwalałem nawet po pijanemu co to za admin, że za nim idą tłumy które obrażaja mnie też to powinni też bana wyrwać i admin do zmiany... 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 29 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) Jak ci powiedziałem '' To KURWO MUTUJ '' XDDDDDDDDDDDD, Prawilniaku, powiedziałem ci chuj mnie to obchodzi że mnie zmutujesz, a ty odpowidziałeś' Chuja to miałeś w dupie 2 razy'' coś w ten desen XDDDD, MISTRZ HIPOKRYZJI Najpierw przysłuchaj się prawilniaku co ci powiedziałem, a pózniej pisz, to że ciebie uszy bolą to mnie to interesuje tyle co nic. I teraz powinni ci przedłużyć za kłamanie eszezdziesiono Edytowane 29 Maja 2022 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Ban był słuszny, byłem na serwerze przy tej sytuacji. Skarga odrzucona. 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi