Użytkownik Scout. Posted May 29, 2022 Użytkownik Share Posted May 29, 2022 (edited) Imię: Patryk Wiek: 24 lata Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Obecnie chłopaki zrezygnowali i nikogo na tym stanowisku nie ma. Uważam że na każdym serwerze potrzebny jest Opiekun który jest łącznikiem między Serwerem a Forum i między Serwerem a Właścicielem i wyższą Administracją. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf+Klasy CS 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie byłem ale w cs'a gram z przerwami już prawie 14 lat więc jestem przekonany że szybko wszystko pojmę. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):7/8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):TAK pewnie Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199261054527/ Coś o sobie: Większość osób na serwerze mnie zna lub kojarzy, adminem jestem już jakiś czas i nie było na mnie ani jednej skargi, mogę szczerze powiedzieć z czystym sumieniem że nadaje się żeby pełnić tę rolę, trzeba podnosić sobie poprzeczkę coraz wyżej nie ? Dlatego teraz chciałbym spróbować swoich sił jako Opiekun. Ostatnie kilka dni nie byłem na serwerze ponieważ mam trochę zawirowanie w życiu prywatnym i nie bardzo miałem jak, ale proszę sobie zobaczyć podsumowania cotygodniowe, odkąd mam admina nie schodziłem poniżej 1000 minut tygodniowo, proszę weźcie to pod uwagę w opiniowaniu podania. To chyba tyle mam do powiedzenia, o swoim życiu prywatnym nie będę się rozpisywał bo to nie tego dotyczy to podanie żebyście mnie lepiej poznali Pozdrawiam i dziękuję za SZCZERE opinie Scout. EDIT. Co do tego że napisałem podanie po rezygnacji Reseta to znaczy że chce się wbić za niego ? A nie pomyślałeś że jak serwer stoi bez opiekuna to nie ma nawet kto zrobić cotygodniowego podliczenia adminów? Ale dziękuję za opinie i wyrażenie swojego zdania. Pozdro. Edited May 30, 2022 by Scout. 5 Link to comment
Torfowisko Torf Posted May 30, 2022 Torfowisko Share Posted May 30, 2022 + wiek + Aktywność +/- podanie + Wsparcie finansowe - Nie podoba mi się to tylko to że podanie praktycznie napisane po rezygnacji opiekuna, wygląda jakbyś chciał sie wryć na jego miejsce. Jestem za okresem próbnym Pozdro 1 2 Link to comment
Zasłużony szynka Posted May 30, 2022 Zasłużony Share Posted May 30, 2022 10 godzin temu, To1rw napisał: - Nie podoba mi się to tylko to że podanie praktycznie napisane po rezygnacji opiekuna, wygląda jakbyś chciał sie wryć na jego miejsce. Argument inwalida, to chyba normalne, że osoba nie będzie pisała podania jeśli było aż dwoch opiekunów. Podanie rozwinięte, posiadasz już admina na serwerze, wsparcie finansowe to duży plus. Jestem na tak! POWODZENIA 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ KacperBkr Posted May 31, 2022 Użytkownik∙ Share Posted May 31, 2022 + wiek + Aktywność +/- podanie JESTEM ZA OKRESEM PRÓBNYM Soo Good Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 4, 2022 Właściciel Właściciel Share Posted June 4, 2022 2 Link to comment
Recommended Posts