Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[OPIEKUN] - Scout.

Scout.

Recommended Posts

• Użytkownik

Imię: Patryk
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Obecnie chłopaki zrezygnowali i nikogo na tym stanowisku nie ma. Uważam że na każdym serwerze potrzebny jest Opiekun który jest łącznikiem między Serwerem a Forum i między Serwerem a Właścicielem i wyższą Administracją. 
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf+Klasy CS 1.6
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie byłem ale w cs'a gram z przerwami już prawie 14 lat więc jestem przekonany że szybko wszystko pojmę.
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):7/8
Wsparcie finansowe (TAK/NIE):TAK pewnie 
Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199261054527/
Coś o sobie: Większość osób na serwerze mnie zna lub kojarzy, adminem jestem już jakiś czas i nie było na mnie ani jednej skargi, mogę szczerze powiedzieć z czystym sumieniem że nadaje się żeby pełnić tę rolę, trzeba podnosić sobie poprzeczkę coraz wyżej nie ? Dlatego teraz chciałbym spróbować swoich sił jako Opiekun. Ostatnie kilka dni nie byłem na serwerze ponieważ mam trochę zawirowanie w życiu prywatnym i nie bardzo miałem jak, ale proszę sobie zobaczyć podsumowania cotygodniowe, odkąd mam admina nie schodziłem poniżej 1000 minut tygodniowo, proszę weźcie to pod uwagę w opiniowaniu podania. To chyba tyle mam do powiedzenia, o swoim życiu prywatnym nie będę się rozpisywał bo to nie tego dotyczy to podanie żebyście mnie lepiej poznali :)

Pozdrawiam i dziękuję za SZCZERE opinie :)

Scout.

EDIT.

Co do tego że napisałem podanie po rezygnacji Reseta to znaczy że chce się wbić za niego ? A nie pomyślałeś że jak serwer stoi bez opiekuna to nie ma nawet kto zrobić cotygodniowego podliczenia adminów? Ale dziękuję za opinie i wyrażenie swojego zdania. Pozdro.

Edited by Scout.
  • Lubię to! 5

110299070_Beznazwy-1.png.72c8bc75426093d85c246e1a6973f8ce.png.74567797fcb09e5472a8ddafce503ffd.png

• Torfowisko

+ wiek 

+ Aktywność 

+/- podanie

+ Wsparcie finansowe :Sad:

- Nie podoba mi się to tylko to że podanie praktycznie napisane po rezygnacji opiekuna, wygląda jakbyś chciał sie wryć na jego miejsce. 

Jestem za okresem próbnym 

Pozdro 

• Dzięki 1
  • Ha ha 2

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Zasłużony
10 godzin temu, To1rw napisał:

- Nie podoba mi się to tylko to że podanie praktycznie napisane po rezygnacji opiekuna, wygląda jakbyś chciał sie wryć na jego miejsce. 

Argument inwalida, to chyba normalne, że osoba nie będzie pisała podania jeśli było aż dwoch opiekunów.

Podanie rozwinięte, posiadasz już admina na serwerze, wsparcie finansowe to duży plus. Jestem na tak! POWODZENIA

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

+ wiek 

+ Aktywność 

+/- podanie
JESTEM ZA OKRESEM PRÓBNYM ;) 

Soo Good

• Właściciel
Właściciel

przyjete.png

• Lubię to! 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]