Użytkownik Browar3D Opublikowano 30 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Browar3D 2. Co chcesz zmienić: Zmiana na klasyczny rodzaj serwera 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Aktualnie wygląda to tak, ze nowe osoby na serwerze wchodzą na serwer i dostają w dupę od większych lvl, co ich zniechęca do dalszego pozostania. Gra stanie się prościejsza i płynniejsza bez zbędnych dodatków Regulamin będzie można trochę zmniejszyć, dzięki czemu nie będzie tak bardzo dużo banów Wszyscy gracze będą mieli równe szanse. Jestem w stu procentach przekonany, ze ta zmiana bardzo zwiększy liczbę graczy na serwerze. Oczywiście po zmianie należy wprowadzić nagrody za top15 i za top15 prędkości jak też szereg udogodnień. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Nowa paczka Na koniec chce dodać parę słów do właściciela dwóch opiekunów już na własne życzenie straciłeś, a bez wprowadzenia konkretnych zmian na surfie nie sadze, żeby aktualna administracja została. Aktualne GT które pomimo reklam od dwóch lat nic sie nie zwiększa. @ Trivor Edytowane 4 Czerwca 2022 przez Browar3D Odnośnik do komentarza
Użytkownik Polaczek1 Opublikowano 30 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 akurat co do zmiany na klasycznego surfa to się nie zgadzam. surf z klasami jest taki sam jak diablomod. Ktoś ma większy level, bo gra i jest to jak najbardziej jasne. Graczy i tak jest dość sporo gdyż w godzinach popołudniowych sięga po 12-14 graczy i jest kogo zabijać. Banów też jakoś dużo nie ma, ponieważ dajemy bardzo dużo ostrzeżeń i kicków. Bany lecą już w ostateczności jak ktoś serio nie ogarnia. Co do nagród jak najbardziej okej. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 11 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Ja również jestem zdecydowanie na nie , @ Polaczek1 dobrze gada. Osobiście uważam co do osób dostających w dupe ,że zmodernizowanie delikatnie VIP'a bądz klas premium w zupełności by wystarczyło ,lecz to już temat na osobną propozycję. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi