Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[MODERATOR] - To1rw

Torf

Recommended Posts

• Torfowisko

1. Imię:

Hubert

2. Wiek:

16 

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 

Od poniedziałku do piątku na forum jestem praktycznie cały dzień na telefonie, oraz w godzinach wieczornych na komputerze. W sobotę ten czas jest troszkę bardziej ograniczony, gdyż w ten dzień mam parę więcej obowiązków domowych do zrobienia. 

4. Co chciałbyś zmienić

Szczerze, nie wymyślając tu czegokolwiek na siłę, aby tylko ten punkt "zapchać" powiem, że na ten moment nie widzę jakiejś większej potrzeby robienia jakichkolwiek większych zmian. Moim zdaniem wszytko jest dość dobrze dopracowane i działa tak jak należy. Jedyną pewną dość mała kwestią która ewentualnie mogłaby być do zmiany to nastawienie pewnych ludzi, którzy po mału zaczynają przesadzać. Lecz nie mi ich osądzać, sprawę zostawiam administracji wyższej, która gdy będzie chciała coś zrobić, to to zrobi, a jak nie to nie. Poza tym fajnie by było gdyby nowy styl został jak najszybciej wdrożony w życie forum, gdyż na pewno na nowych kolorkach użytkownikom będzie się lepiej spędzało tutaj czas. 

5. W czym chciałbyś pomóc:

Na pewno na pierwszym miejscu jest pomoc użytkownikom, a w szczególności nowym użytkownikom którzy jeszcze nie znają dobrze forum oraz popełniają drobne błędy. Tzn. Napisać odwołanie, pomóc w znalezieniu jakiegoś tematu (którego użytkownik potrzebuje), bądź złożenie podania na admina, bądź inną range funkcyjną. Poza tym dochodzą jeszcze obowiązki moderatorów, jakimi są: moderowanie tematów, upominanie za nieprzestrzegania regulaminu, oraz karanie za wysyłanie nieodpowiednich treści (np. obraza innych użytkowników). Poza tym chce jeszcze pomóc w utrzymaniu dobrego komfortu jaki panuje na forum, aby wszystkim użytkownikom żyło się dobrze na naszej sieci <3 

6. Dlaczego akurat ty:

Dlaczego akurat ja? Jednym dość istotnym plusem który wchodzi na moją korzyść jest moja aktywność, która pokazuje że na forum spędzam bardzo dużo czasu. Widać to między innymi na ChatBoxie, w głosowaniu na serwery, redakcji oraz różnych zabawach "po godzinach". Na forum jestem w stanie wbić praktycznie w każdym czasie, gdy tylko sytuacja będzie tego wymagać (oczywiście w godzinach dziennych oraz wieczornych, bo w nocnych zazwyczaj śpię :D ). W moim poprzednim podaniu, obiecałem się zmienić i tak po mału się dzieje. Oczywiście nie zawsze jeszcze mi to wychodzi, lecz staram się jak mogę. Ci co spędzają dużo czasu na forum, mogli zobaczyć że sytuacja co do mojego zachowania chociaż "trochę" uległa zmianie. Więc całkiem moje słowa w poprzednim podaniu nie poszły na marne. 

Wymagania na ową posadę spełniam prawie wszystkie (oprócz jednej) do której mi trochę brakuje... 

7. Staż na forum:

Rejestracja na forum: 27 stycznia 2021 roku. 

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:

Nie pełniłem jeszcze owej funkcji, lecz szybko się uczę i napewno gdy będę miał taką możliwość to wszytko ogarnę. 

Dziekuję za wszystkie opinie na mój temat, za te dobre i złe, że złych spróbuje wyciągnąć wnioski i zmienić się na lepsze :D

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 4
  • Fuu 1
  • Tak sobie 3

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

OCZYWIŚCIE ŻE NA NIEE !!

- Dwulicowość

- Prowokacje innych użytkowników ( Non stop)

- Nie jesteś ani w 50% gotowy żeby zostać modem

- Ciągłe jakieś zaczepki w innych stronę, głupie dogryzanie, i daj takiemu komuś moda, to warny się by sypały cały czas.

-  Śmieszny jesteś w ciul :hahaha:

@ Ewron. Boże jak czytam twoja wypowiedz,to stwierdzam że jesteś tak samo głupi jak on xd, Do lekcji dzieciątko 

Edited by Błaszczyk
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 3
  • Sponsor
SPONSOR
21 minut temu, To1rw napisał:

Szczerze, nie wymyślając tu czegokolwiek na siłę, aby tylko ten punkt "zapchać"

I tak to zrobiłeś.

23 minuty temu, To1rw napisał:

Jedyną pewną dość mała kwestią która ewentualnie mogłaby być do zmiany to nastawienie pewnych ludzi, którzy po mału zaczynają przesadzać.

Kolejny, który chce zmieniać mentalność ludzi...

26 minut temu, To1rw napisał:

Lecz nie mi ich osądzać, sprawę zostawiam administracji wyższej, która gdy będzie chciała coś zrobić, to to zrobi, a jak nie to nie.

To chcesz coś zmienić w końcu czy nie?

27 minut temu, To1rw napisał:

Poza tym fajnie by było gdyby nowy styl został jak najszybciej wdrożony w życie forum, gdyż na pewno na nowych kolorkach użytkownikom będzie się lepiej spędzało tutaj czas. 

Co to ma wspólnego z pytaniem? :feelsspecialman:

Podanie napisane jest kiepsko, ty piszesz, żeby pisać. To nie jest rozprawka na polski, gdzie musi być 250 słów. Nadal nie jestem przekonany co do obietnicy poprawy. Mimo wszystko wydaje mi się, że chyba można ci dać szansę.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Fuu 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Premium
Premium

Tutaj oczywiście wypowiedź barszczyka nie powinna brać pod uwagę, m.in z tego powodu, że mają spine i z nienawiści piszę takie głupoty XD. Mi osobiście nie przeszkadzasz, aktywny jesteś starasz się więc można dać szansę, powodzonka

• Dzięki 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik∙

Tyle co Ty przeżyłeś fikołków z dachu, tyle co Ty przeżyłeś rekrutacji, tyle co chciałeś się wieszać, bo odrzucone.mój kandydat właściwy. xDDDD

b465427a1b91738ea6c82945db788668.gif

A teraz przejdzmy na poważnie. Zaczynając od podania; w każdym jednym punkcie, wyróżniasz cechy takie jak "brak kołka w dupie", czy "dystans do siebie" - jak ma się do pełnienia stanowiska moderatora?

Jako moderator przede wszystkim powinieneś się skupiać na tym, by użytkownicy w granicach normy nie wybiegli poza regulamin, który został przez administrację z góry narzucony. Nie jest to kwestia posiadania kołka w dupie, a utrzymywania porządku, który został przyjęty za optymalny, dla danego forum. Chcesz przedstawić siebie jako osobę zdystansowaną, która będzie robić odstępstwa od reguł, jednak nie tym cechuje się moderator; obiektywizm, staranie, by mimo wszystko w tematach, jak i ogólnie forum był zachowywany porządek - względnie dopuszczalny, upraszczając. Przyzwyczailiście się na tym forum do tego, że nieważne co robicie, konsekwencje za swoje odskoki traktujecie jako brak dystansu drugiej strony - tworząc "zorganizowaną" społeczność, nie unikniecie tego, że ograniczać Was będą zasady, które z założenia mają działać na korzyść sieci. Zależnie od tego, co chcecie tworzyć, będziecie przyjmować na stanowiska. Niestety @ To1rw , sam już dałeś popis i dowód tego, że Ciebie nie można traktować poważnie - zachowania wręcz charakterystyczne dla klasowego "klauna" -, a mimo wszystko, nie są to cechy, które sprzyjają w kwalifikacjach na stanowisko moderatora.

Na nie.

Edited by GENERAL ALADEEN
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • WTF 1

1696933114_SygnaturkaGeneralAladeen.gif.d033f7dd10bafad0d99a3478c373e8e7.gif

• Użytkownik

Jestem za okresem próbnym

ale @ Błaszczyk  twoję zachowanie było żałosne na górze w podaniu  @ To1rw  dlaczego? Była to prowokacja z twojej strony więc jakby dla mnie on powinien dostać degrada za Ciągłe prowokacje do @ To1rw

Ja do ciebie ziomek nic nie mam więc przejdźmy do rzeczy

-/+ WIEK

+Jesteś aktywny na forum prawie codziennie bo patrze na waszą sieć.

+Chęci pomocy do współpracy z moderatorem lub moderatorami i to mi się podoba

Jak wspomniałem na górzę wypowiedź @ Błaszczyk powinna być karana warnem lub degradacją dla tego o to admina dlatego że ciągle próbuję prowokować @ To1rw

Gdzie to fajne nie jest, więc jakby @ Kacperek  @ LAN_CIECHOCINEK2K2 możecie jakoś zareagować na prowokacje Błaszczyka do To1rw?

Jestem za okresem próbnym Ziomek

co @ Błaszczyk prawda boli? że prowokujesz @ To1rw

I co z tego że jestem dzieckiem? to że mam 13 lat rocznikowo to nic nie znaczy bo nie ma co po wieku wyzywać, to jest tak samo jak bym cię wyzywał Kid. Miło by ci było? Ja stwierdzam fakty ja z nikim spiny nie chcę mieć no ale bronie @ To1rw bo go prowokujesz no to co? 

Edited by Ewron.
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • WTF 4
  • 2 weeks later...
  • Administrator
Administrator

+/- Wiek 

- skargi 

- dramy 

+ znany 

- Miałeś dużo warnów   :0 

+staż na forum 

Jestem na NIE z powodu że jesteś znany na forum przede wszystkim z prowokowania albo z jakiś dram a to nie dobrze jak dla moderatora :( 

Popraw swoją opinie przede wszystkim na lepszą  i spróbuj ponownie za miesiąc 

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Donator
DONATOR

Staż +

Znany +

Aktywność na forum +

Wiek -/+

Skargi -

Kłótnie -

Okres próbny na 7 dni mogę dać!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1

a.png.10dc7a65f335fd10f90fff4ea2db1ff4.png

:zakochany:

• Użytkownik

Nie będę owijał w bawełnę 

-skargi 

-prowokowanie

-opinia 

+Staż 

+aktywność 

Jestem na nie popraw opinie o sobie 

• Użytkownik

+STaz

+Aktywnosc

+Nie wiem jak dla was dla mnie jest pomocny ,, chyba ze malo go znam

Wiek +/-

• Super 1
  • Zasłużony

Po obradach administracji najwyższej, podanie zostaje odrzucone. Wysoka konfliktowość oraz podatność na prowokacje na chatboxie.

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odrzucone.png

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]