Stały Bywalec Paweł Szmit Posted June 1, 2022 Stały Bywalec Share Posted June 1, 2022 1. Twój nick: PawełSzmit 2. Co chcesz zmienić: Wszystko, dajcie starą paczkę, jak nie to serwer będzie stał pustkami. Ja np. już nie gram na serwerze, odkąd wgraliście te beznadziejne skiny i wszystko za dużo tego, tnie serwer, tnie mnie. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Grało się lepiej, więcej osób grało teraz serwer umarł 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - 2 Link to comment
Admin CS 1.6 JAILBREAK SquidiPL Posted June 1, 2022 Admin CS 1.6 JAILBREAK Share Posted June 1, 2022 Paweł ale ten serwer nie upadł z powodu paczki moim zdaniem paczka jest bardzo fajna lecz trzeba ją naprawić bo ma dużo błędów lecz nie warto zapominać że jest ona bardzo fajna z potencjałem (moim zdaniem) fajne skiny, możliwość dawania boxu wybranym więźniom, dawanie mikrofonu wybranemu więźniowi, inne ciekawe zabawy itp osobiście jestem zdania że albo góra serwerowa ruszy dupe do naprawienia paczki lub da możliwość zrobienia to komuś innemu (bo wiem że są chętni) lub oczywiście można wrócić do starej bo nie ma sensu siedzieć na tym gównie co nie działają prawie żadne komendy /cos i pluginy warto pamiętać ze propozycja również bardzo fajna pozdrowionka 1 1 Link to comment
Użytkownik Tusiek<3 Posted June 3, 2022 Użytkownik Share Posted June 3, 2022 Jestem za Tak jak kolega wyżej wspomniał że serwer ma dużo błędów to fakt. Oraz niektórzy ma lagi. Więc jakby to powiedzieć. Ruszta dupę do naprawienia błędów 1 Link to comment
Recommended Posts