Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Hejka! Zapowiadałem kiedyś, że zrombie! Zrobiuem, zmarnowałem 5 minut życia. To mój oryginalny poradnik dla początkujących grafików csa. 1. Pierwszy sposób - sski strzel na nagranym demku. [datą zajmiemy się później] 2. Jak nie masz demka to odpal gimpa 3. Wyeksportuj tak o: 4. Zmiana czasu [Total Commander] 5. Efekt: 6. Ciesz się. Pozdrawiam cieplutko ssy 2k22 - najleprza metomda spramwdzania haksuw Jak sie podobało daj lajka w gure albo w duł. 4 1 2 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sebix1337 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Poradnik ładnie napisany i myślę, że się przyda dla niektórych Plusik leci Fakt.. 5min to dużo czasu 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 2 Czerwca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Piękny poradnik, trzymaj tak dalej xd 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi