drimo Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Cześć. Od razu mogę się domyślić, że propozycja zostanie odrzucona bo z wtedy VIP by był mniej "wartościowy" i mniejsza ilość osób chciała by go kupić. Ale jak sobie wchodzę i czytam nazwę serwera - "Klasyczny DD2" to myślę sobie zagrać czystą, przyjemną gierkę bez żadnych zbędnych pluginów, a tu takie zaskoczenie, że VIP ma 120HP i nie pada dostając w ciało i głowę. Więc moja propozycja jest taka, aby zmniejszyć punkty zdrowia tego VIPa do podstawowych stu. Dzięki za uwagę; drimoXD 2 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 Oczywiście nie gram na tym serwerze no i nie ingeruję się w jego życie, lecz jako Moderator chciałbym również dołączyć się do owej "Propozycji" : w sensie aby: - albo zmienić nazwę serwera. - albo zmienić " zasady" na serwerze. Jeżeli to ma być klasyczny to niech jest klasyczny, po co wprowadzać ludzi w błąd ? To tylko źle świadczy o sieci Jeżeli są dodatki to warto o nich poinformować Powiedzmy na: " StrefaSkilla Only DD2#2 [Svip/Vip] Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 17, 2018 Użytkownik Share Posted December 17, 2018 Jestem za Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 17, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 17, 2018 Ale te HPki z tego co pamietam to sa dawane za killa a nie na start tak? Link to comment
Piotrus Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 A jak jedziesz do szpitala i zajebiesz listwe lekarzowi to dodaje Ci hp ? Jak za killa to jeszcze gorsza opcja 2 Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 17, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 17, 2018 Za lekarza nie płacisz 400zł msc. Za serwer już tak Link to comment
Piotrus Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Oczywiścieże płacisz,ze składek zus i wcale na tym nie zarabiasz,na serwerze już tak Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 18, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 18, 2018 (edited) Nic nie zarabiasz na serwerze DD2 Edited December 18, 2018 by Trivor Link to comment
Piotrus Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Czyli skoro nic nie zarabiasz to rozumiem iż vip jest za darmo tak ? Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 29, 2018 Zasłużony Share Posted December 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts