Donator J.Strzelcu Opublikowano 3 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 1. Imię: Oliwier 2. Wiek: 18 3. Nick# na Discord: cis#1147 4. Ile czasu spędzasz na Discord: Całymi dniami siedzę na discordzie więc bym był z wszystkim na bieżąco 5. Twoje doświadczenie z Discord: Mam duże doświadczenie z discordem mimo że nie byłem adminem discorda chciałbym sprawdzić się w tej roli i zrobić coś pożytecznego dla serwera 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Chciałbym pomóc administracji discorda w wykonywaniu obowiązków a także ogarnąć discord aby panował porządek i kultura. Chciałbym też podzielić się moim doświadczeniem z discordem, i myślę że pomoc z mojej strony się przyda. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sebix1337 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Jestem za okresem próbnym 7 dni. +wiek +Discord - ma doświadczenie No niby są 2 argumenty dlaczego jestem za okresem próbnym No i myślę, że jak będzie zaakceptowane to pokażesz na co cię stać. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Musze odrzucić z powodu że tylko 5 wiadomości napisałeś na dc. Popraw aktywność i zapraszam za tydzień 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi