Użytkownik∙ KacperBkr Opublikowano 4 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Nick: @ KacperBkr Imię: Kacper Wiek: 20 (w tym roku) Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: Na forum poświęcam około 4/5 godzin Dlatego ze pracuje.. A na facebooku cały czas siedzę! Opisz siebie: Witam, mam na imię Kacper, mam 19 lat i pochodzę z Łasku, aktualnie w Polsce.. Lubię szybką jazdę ścigaczem, mam 2 dzieci, hobbystycznie zajmuje się OSP i Mechanika.. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym pomóc administracji i reszcie załogi! Doświadczenie: Byłem już redaktorem stron.. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Dowiemy się w swoim czasie, póki co jest teraz git Kontakt: FB,DSC,FORUM,STEAM 2 Soo Good Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 4 Czerwca 2022 420 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Na Nie + Wiek - Podanie - Piszesz cały czas podania na innych forach o rangi funkcyjne z czego ci wszystko odrzucają i wracasz tutaj. Nie będę wrzucał ss jak pisałeś podania na ubt i odrazu na innej sieci o admina ale dodam ss z wczorajszego odrzuconego twojego podania na moda --> Jak chcesz mieć wszędzie rangi to wypłacaj siano z banku i załatwie ci rangi. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Na nie 20latek który nie umie się pogodzić z porażką... żal + WIEK ale coś wątpie że masz 20 lat jak czegoś nie rozumiesz :D - tak jak kolega z góry wspomniał piszesz ciągle podania gdzie myślisz że dostaniesz szanse, ale jej nie dostaniesz za takie posłusznę zachowanie Żal mi tego rozpisywać nara 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sebix1337 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Jestem na NIE. -wiek.. Serio ? 20 lat ? .... A takie podanie ? - Ranga dla frajdy.. - kota na inne forum.. Myślałeś, że nikt się nie dowie ? xd - Podanie za podaniem,, Jeszcze trochę i nie wyrobisz xddd Brak słów.. Mimo wszystko życzę ci powodzenia 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi