Użytkownik∙ GENERAL ALADEEN Posted June 5, 2022 Użytkownik∙ Share Posted June 5, 2022 (edited) 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 40 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:Praktycznie cały czas, jeśli jestem w domu to komputer, a jeśli poza domem to telefon i tak w kółko. Można to zauważyć po mojej aktywności na forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Mam kilka pomysłów w głowie, ale czasami daje też propozycje w tematach w działe z propozycjami dot forum. 5. W czym chciałbyś pomóc: Na wszystkim co potrzebuje większej lub mniejszej pomocy od strony moderatora oraz wymagające jego interwencji, m.in: - Zamykanie, otwieranie, przenoszenie tematów. - Pilnowanie porządku, aby użytkownicy stosowali różnego rodzaju potrzebne wzory do danego wątku. - Dodawanie brakujących prefiksów w poszczególnych tematach, aby forum było uporządkowane i ładniej wyglądało. - Przerzucanie tematów, które nie spełniają wymogów do kosza, np. reklamy w złych działach. - Służenie pomocą każdemu potrzebującemu użytkownikowi lub też administracji. - Trzymanie pewnej i stanowczej dyscypliny na forum, gdy zachodzi taka potrzeba. - Nie sypać warnami na prawo i lewo. Tylko w pierwszej kolejności upomnieć daną osobę. - Pomagać przy skargach, tam gdzie nie będzie wymagana interwencja członków administracji (j@, administratora). Ponadto przy różnorakich konfliktach pomiędzy użytkownikami forum, skupiłbym się na szukaniu jak najlepszego wyjścia dla obu stron. 6. Dlaczego akurat ty: Od początku mojej kariery tu na sieci zaczynałem jako ubt cs 1.6, potem dostalem degrada, ale sądze że sie sprawdziłem (powiedziałbym, że nadal się sprawdzam ). Od chyba nikt nie miał nigdy zastrzeżeń do mnie, i do mojej (nazwijmy to tak ładnie) pracy. Jestem chętny do pomocy, sumienny, względnie spokojny i kulturalny. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem tutaj na sieci, niemniej jednak uważam, że potrafię się odnaleźć. Moim celem jest odciążyć członków administracji z obowiązków moderacyjnych, dążyć do doskonalenia forum, nie wszczynać konfliktów oraz służyć pomocą. 7. Staż na forum: Dwa i pół roku 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak Edited June 5, 2022 by GENERAL ALADEEN 7 1 3 1 Link to comment
Moderator D3M0N Posted June 5, 2022 Moderator Moderator Share Posted June 5, 2022 (edited) Znów odklejka i podanie podjebane. Nie potrafisz złożyć kilku zdań O SOBIE, a pchasz się na moda XD Zejdź w końcu na ziemię i zniknij. - podjebane podanie - wygląda jak b8 jakiś - tak trochę już spam, bo do niego nic nie dociera Nie ma co się rozpisywać więcej XD SSy z forum Waldka, minuta szukania jak coś Widzę, że podanie już edytowane @ GENERAL ALADEEN Patolodzy nie śpią Edited June 5, 2022 by Bruxa 4 Link to comment
Użytkownik Tusiek<3 Posted June 5, 2022 Użytkownik Share Posted June 5, 2022 (edited) na nie skoro muszą być te 3 głupie argumenty no to okej. - Jesteś tępy podjebałeś podanie - 40 lat? chyba IQ ale tym razem ci spadł na - - raz mowisz ze 3 lata stazu potem 2 nie miałeś moda potem miałeś. Odkleja w chuj widać że coś brał. Edited June 6, 2022 by Tusiek<3 1 1 2 2 Link to comment
Użytkownik helikopterovsky Posted June 6, 2022 Użytkownik Share Posted June 6, 2022 (edited) 16 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: Wiek: 40 lat Ile lat, a nie iq. Popraw. Edited June 6, 2022 by helikopterovsky 1 5 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Link to comment
Użytkownik∙ sebix1337 Posted June 6, 2022 Użytkownik∙ Share Posted June 6, 2022 Niestety, ale jestem na NIE. -kopiowane od innego użytkownika ( samo to świadczy o tobie, że nie potrafisz po prostu coś napisać od siebie ) Sam ten jeden minus mówi za siebie. Sory kumpel, ale niestety NIE. Takim podaniem to myślę, że Administracja w ogóle nie będzie rozpatrywać twoje podania. lecz i tak życzę ci powodzenia 1 Link to comment
Użytkownik czeno Posted June 6, 2022 Użytkownik Share Posted June 6, 2022 (edited) Jestem na nie -składanie bezpodstawnych podań na rangi na które się totalnie nie nadajesz m.i.n UBT - miałeś moda, nic nie wniosłeś oprócz daily usless postów -inteligencją nie grzeczysz reasumując, szukasz kolorka na chama, większość osób się na Tobie przejechała więc odzew na podania jest taki a nie inny pozdro Edited June 6, 2022 by czeno 1 1 Link to comment
Stały Bywalec iksiu Posted June 6, 2022 Stały Bywalec Share Posted June 6, 2022 Dawno się nie wypowiadałem pod podaniami na forum ale chciałbym dorzucić „kilka groszy” ze względu na staż. Nie mam zielonego pojęcia po co piszesz posty na rangi z którymi masz tyle wspólnego co ja z baletem… najwyraźniej sprawia Ci to przyjemność jak ktoś poświęci więcej niż 10sec swojego życia żeby przeczytać twoje wypociny i możesz wtedy przez chwilę zabłysnąć W dniu 5.06.2022 o 21:45, GENERAL ALADEEN napisał: zaczynałem jako ubt cs 1.6, potem dostalem degrada, ale sądze że sie sprawdziłem (powiedziałbym, że nadal się sprawdzam ). muszę Cię rozczarować ale kompletnie nie odnalazłeś się w roli ubt, nie potrafisz ocenić najprostszego dema, masz zerowe doświadczenie i praktycznie wszystkie Twoje demka były na szkodę graczy. Tak samo jako admin oraz moderator się nie sprawdziłeś, czasami myśle że ranga użytkownik Cię przerasta W dniu 5.06.2022 o 21:45, GENERAL ALADEEN napisał: Jestem chętny do pomocy, sumienny, względnie spokojny i kulturalny jedyne na co jesteś chętny to na kolorek, nie znasz interpunkcji w wieku 40lat, nie potrafisz skleić sensownego zdania i robisz masę błędów, z kulturą tak na bakier… chcesz być śmieszny ale nie wychodzi W dniu 5.06.2022 o 21:45, GENERAL ALADEEN napisał: Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem tutaj na sieci, niemniej jednak uważam, że potrafię się odnaleźć niestety ale jesteś zakręcony jak baranie rogi, nie masz pojęcia co się wokół Ciebie dzieje, żyjesz w zupełnie innym świecie Podsumowując jestem na NIE. - podjebane podanie - nie uczysz się na swoich błędach tylko je powielasz - przyjęcie na to stanowisko wpłynęłoby na szkodę sieci Pozdrawiam 1 1 1 Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted June 11, 2022 Administrator Administrator Share Posted June 11, 2022 Jestem na nie - podjebane podanie - Jesteś tu już 2 i pół roku i na te lata masz małą aktywność - Częste "odklejki" 1 Link to comment
Premium Sławomir Mentzen Posted June 19, 2022 Premium Premium Share Posted June 19, 2022 -kopiowanie i wklejanie tego samego podania -prowokowanie innych użytkowników -aktywność +staż +wiek Jestem na nie. Popracuj nad sobą i może wtedy będziesz miał swoją szanse. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Link to comment
Użytkownik Rybka69 Posted June 21, 2022 Użytkownik Share Posted June 21, 2022 XXDDDDD - podjebane podanie -Wiek -aktywności widać po reputacji + Staż ale mało reputacji Na nieeeeee Link to comment
Zasłużony Andrzej. Posted June 22, 2022 Zasłużony Share Posted June 22, 2022 Po obradach administracji najwyższej, podanie zostaje odrzucone. Wysoka konfliktowość oraz podatność na prowokacje na chatboxie. 1 1 Link to comment
Recommended Posts