Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[MODERATOR] - GENERAL ALADEEN

GENERAL ALADEEN

Recommended Posts

• Użytkownik∙

1. Imię: Dawid
2. Wiek: 40 lat
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:Praktycznie cały czas, jeśli jestem w domu to komputer, a jeśli poza domem to telefon i tak w kółko. Można to zauważyć po mojej aktywności na forum.
4. Co chciałbyś zmienić:  Mam kilka pomysłów w głowie, ale czasami daje też propozycje w tematach w działe z propozycjami dot forum.
5. W czym chciałbyś pomóc:  Na wszystkim co potrzebuje większej lub mniejszej pomocy od strony moderatora oraz wymagające jego interwencji, m.in:

- Zamykanie, otwieranie, przenoszenie tematów.

- Pilnowanie porządku, aby użytkownicy stosowali różnego rodzaju potrzebne wzory do danego wątku.

- Dodawanie brakujących prefiksów w poszczególnych tematach, aby forum było uporządkowane i ładniej wyglądało.

- Przerzucanie tematów, które nie spełniają wymogów do kosza, np. reklamy w złych działach.

- Służenie pomocą każdemu potrzebującemu użytkownikowi lub też administracji.

- Trzymanie pewnej i stanowczej dyscypliny na forum, gdy zachodzi taka potrzeba.

- Nie sypać warnami na prawo i lewo. Tylko w pierwszej kolejności upomnieć daną osobę.

- Pomagać przy skargach, tam gdzie nie będzie wymagana interwencja członków administracji (j@, administratora). Ponadto przy różnorakich konfliktach pomiędzy użytkownikami forum, skupiłbym się na szukaniu jak najlepszego wyjścia dla obu stron.

6. Dlaczego akurat ty: Od początku mojej kariery tu na sieci zaczynałem jako ubt cs 1.6, potem dostalem degrada, ale sądze że sie sprawdziłem  (powiedziałbym, że nadal się sprawdzam ). Od chyba nikt nie miał nigdy zastrzeżeń do mnie, i do mojej (nazwijmy to tak ładnie) pracy. Jestem chętny do pomocy, sumienny, względnie spokojny i kulturalny.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem tutaj na sieci, niemniej jednak uważam, że potrafię się odnaleźć. Moim celem jest odciążyć członków administracji z obowiązków moderacyjnych, dążyć do doskonalenia forum, nie wszczynać konfliktów oraz służyć pomocą.

7. Staż na forum: Dwa i pół roku
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak

Edited by GENERAL ALADEEN
  • Ha ha 7
  • Wow! 1
  • Fuu 3
  • WTF 1

1696933114_SygnaturkaGeneralAladeen.gif.d033f7dd10bafad0d99a3478c373e8e7.gif

• Moderator
Moderator

image.thumb.png.47c79db82341c845d591b4480ceafa13.png

image.thumb.png.cd508bcb7b8b033ededb68a7155616a2.png

Znów odklejka i podanie podjebane. Nie potrafisz złożyć kilku zdań O SOBIE, a pchasz się na moda XD

Zejdź w końcu na ziemię i zniknij.

- podjebane podanie

- wygląda jak b8 jakiś

- tak trochę już spam, bo do niego nic nie dociera

Nie ma co się rozpisywać więcej XD 

SSy z forum Waldka, minuta szukania jak coś ;) 

Widzę, że podanie już edytowane :kekw:

@ GENERAL ALADEEN  Patolodzy nie śpią

image.thumb.png.331cf10bda68983e1ff810acebb8f57f.png

Edited by Bruxa
  • Lubię to! 4
  • Użytkownik

na nie

skoro muszą być te 3 głupie argumenty no to okej.

- Jesteś tępy podjebałeś podanie

- 40 lat? chyba IQ ale tym razem ci spadł na -

- raz mowisz ze 3 lata stazu potem 2 nie miałeś moda potem miałeś. Odkleja w chuj widać że coś brał.

Edited by Tusiek<3
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Trzymaj się 2
  • Ha ha 2
  • Użytkownik
16 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Ile lat, a nie iq. Popraw.

Edited by helikopterovsky
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 5

Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć...

• Użytkownik∙

Niestety, ale jestem na NIE.

-kopiowane od innego użytkownika ( samo to świadczy o tobie, że nie potrafisz po prostu coś napisać od siebie )

Sam ten jeden minus mówi za siebie. Sory kumpel, ale niestety NIE. Takim podaniem to myślę, że Administracja w ogóle nie będzie rozpatrywać twoje podania. 

lecz i tak życzę ci powodzenia :)

• Dzięki 1

sebix.png.e9e28d39b67104f3bd9c1ea4097e91dc.png

• Użytkownik

Jestem na nie

-składanie bezpodstawnych podań na rangi na które się totalnie nie nadajesz m.i.n UBT

- miałeś moda, nic nie wniosłeś oprócz daily usless postów

-inteligencją nie grzeczysz

reasumując, szukasz kolorka na chama, większość osób się na Tobie przejechała więc odzew na podania jest taki a nie inny

pozdro

Edited by czeno
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Stały Bywalec

Dawno się nie wypowiadałem pod podaniami na forum ale chciałbym dorzucić „kilka groszy” ze względu na staż.
Nie mam zielonego pojęcia po co piszesz posty na rangi z którymi masz tyle wspólnego co ja z baletem… najwyraźniej sprawia Ci to przyjemność jak ktoś poświęci więcej niż 10sec swojego życia żeby przeczytać twoje wypociny i możesz wtedy przez chwilę zabłysnąć :shrug:

W dniu 5.06.2022 o 21:45, GENERAL ALADEEN napisał:

zaczynałem jako ubt cs 1.6, potem dostalem degrada, ale sądze że sie sprawdziłem  (powiedziałbym, że nadal się sprawdzam ).

muszę Cię rozczarować ale kompletnie nie odnalazłeś się w roli ubt, nie potrafisz ocenić najprostszego dema, masz zerowe doświadczenie i praktycznie wszystkie Twoje demka były na szkodę graczy. Tak samo jako admin oraz moderator się nie sprawdziłeś, czasami myśle że ranga użytkownik Cię przerasta

Jestem chętny do pomocy, sumienny, względnie spokojny i kulturalny

jedyne na co jesteś chętny to na kolorek, nie znasz interpunkcji w wieku 40lat, nie potrafisz skleić sensownego zdania i robisz masę błędów, z kulturą tak na bakier… chcesz być śmieszny ale nie wychodzi 

Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem tutaj na sieci, niemniej jednak uważam, że potrafię się odnaleźć

niestety ale jesteś zakręcony jak baranie rogi, nie masz pojęcia co się wokół Ciebie dzieje, żyjesz w zupełnie innym świecie 

Podsumowując jestem na NIE

- podjebane podanie 

- nie uczysz się na swoich błędach tylko je powielasz

- przyjęcie na to stanowisko wpłynęłoby na szkodę sieci 

Pozdrawiam :pepolove:

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Administrator
Administrator

Jestem  na  nie 

-  podjebane podanie 

- Jesteś tu już 2 i pół roku i na te lata masz małą aktywność 

- Częste "odklejki"

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Premium
Premium

-kopiowanie i wklejanie tego samego podania 

-prowokowanie innych użytkowników 

-aktywność 

+staż 

+wiek

Jestem na nie. Popracuj nad sobą i może wtedy będziesz miał swoją szanse.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

XXDDDDD 

- podjebane podanie 

-aktywności widać po reputacji 

+ Staż ale mało reputacji 

Na nieeeeee

• Zasłużony

Po obradach administracji najwyższej, podanie zostaje odrzucone. Wysoka konfliktowość oraz podatność na prowokacje na chatboxie.

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odrzucone.png

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png
:pepehands:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]