Użytkownik vinaif Posted June 5, 2022 Użytkownik Share Posted June 5, 2022 (edited) 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2-4h dziennie. Często mam zminimalizowaną kartę, więc wchodzę sprawdzić, czy coś nowego się nie urodziło 4. Co chciałbyś zmienić: Myślę, że na chwilę obecną nie ma co zmieniać na forum. Wszystko ładnie śmiga na chwilę obecną 5. W czym chciałbyś pomóc: Tak samo jak w przypadku roli admina: Pilnowanie porządku i ładu. Wymienię tutaj m.in, aby posty były pozamykane i nie stały np. z 3 tygodnie otwarte oraz aby użytkownicy nie łamali regulaminu nie tylko na naszym Strefoboxie, ale i także w odpowiedziach pod postami. Nie zapominając także o tym, aby pomóc wyższej administracji w zdaniu wymienionym powyżej 6. Dlaczego akurat ty: Znaczna część osób napewno kojarzy mnie iż jestem tutaj Redaktorem oraz członkiem UBT. Jestem osobą bezkonfliktową wyrozumiałą oraz (Zbyt) miłą, nad czym próbuję pracować, aby bardziej stawiać na swoim. Nawiązuje dość dobrze relacje z nowymi ludźmi, więc można ze mną pogadać na różne tematy, pożartować sobie. Kiedy mam w głowie plan, staram się go zrealizować, nawet jak przyjmę na siebie krytykę. Nie miałem okazji wykazać się w roli wyższej administracji, dlatego myślę, że warto spróbować czegoś nowego. 7. Staż na forum: 8 dni aktywności, od lipca 2020 roku 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie miałem jeszcze takiej okazji Wymagania: - Minimalnie 18 lat, - 10 dni online, + Minimalnie 300 postów, +/- Rozpoznawalność oraz aktywność, + Znajomość ortografii i zasad pisowni, + Wysoka kultura osobista, + Brak ostrzeżeń na koncie. Edited June 5, 2022 by ohSugarry Link to comment
Donator J.Strzelcu Posted June 5, 2022 DONATOR Donator Share Posted June 5, 2022 Wiek + Chęć pomocy + Wysoka kultura osobista + Rozpoznawalność na forum + Jestem za okresem próbnym! Powodzenia Sugarry! 1 Link to comment
Użytkownik Tusiek<3 Posted June 5, 2022 Użytkownik Share Posted June 5, 2022 Jestem na tak + wiek + Chęć pomocy + Lubiany na forum - masz 2 rangi które dużo wymagają ub cs go i redaktor, generalnie masz 2 rangi które wymagają bardzo dużego obowiązku. Za dużo obowiązków sobie narzucasz. Później złożysz rezygnacje bo w 3 rangach nie dajesz rady Ale i tak życze powodzenia!! 1 Link to comment
Premium _4mmC. Posted June 5, 2022 Premium Premium Share Posted June 5, 2022 Mimo, że Ciebie nie znam, Można dać Ci szanse. Widać, posiadasz 3 ważne rangi na forum, co wpływa według mnie na reputacje osoby, która jak widać jest pracowita. Jedynym minusem jest wiek ale mimo, że widać że jesteś Aktywnym użytkownikiem Można na to oko przymknąć, lecz nie wiem jak to u was jest czy patrzycie na to czy też nie. Wiec podsumując, Jestem pozytywnie nastawiony co do twojego podania. Co można chcieć więcej ? Można życzyć Powodzonka 1 Link to comment
Użytkownik∙ sebix1337 Posted June 5, 2022 Użytkownik∙ Share Posted June 5, 2022 Jestem za okresem próbnym 2 tygodni. +Wiek +/- Kurcze nie miałeś miałeś styczności z funkcją Moderowania, ale myślę, że się szybko nauczysz +Podanie ładnie napisane +Znany na forum oraz lubiany Każdemu się należy jedna szansa aby ją pokazać Myślę, że taki okres 2 tygodni pokaże, czy faktycznie ogarniesz ten temat Trochę obowiązków jest przy Moderacji, ale dasz radę Pamiętaj, że regulamin musi być ogarnięty w twojej głowie Życzę powodzenia 1 Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted June 11, 2022 Administrator Administrator Share Posted June 11, 2022 +/- wiek + znany + podanie + Chęć do pomocy Jestem za okresem próbnym i on zobaczy czy sie nadaje na te stanowisko 1 Link to comment
Premium Sławomir Mentzen Posted June 19, 2022 Premium Premium Share Posted June 19, 2022 +aktywność +chęć pomocy +rozpoznawalność +podanko - wiek - Masz już dwie wysokie rangi. Pytanie czy nie nakładasz na siebie zbyt dużo obowiązków. Jestem na tak. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Link to comment
Użytkownik Rybka69 Posted June 21, 2022 Użytkownik Share Posted June 21, 2022 +/- wiek + znany + podanie + Chęć do pomocy Jestem za okresem próbnym i on zobaczy czy sie nadaje na te stanowisko 1 Link to comment
Zasłużony Andrzej. Posted June 22, 2022 Zasłużony Share Posted June 22, 2022 Po obradach administracji najwyższej, podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się na PV. 1 1 1 Link to comment
Recommended Posts