Premium NetaO RIP Opublikowano 8 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Nie wiem czy to błąd ale wydaję mi się że wcześniej na głównym profilu użytkowników była nazwa "muzyka profilu" teraz jest "film profilu". 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Na telefonie jak się loguje na forum nie widać tabelki serwerów. Przynajmniej u mnie na starym stylu było git Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 11 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 brak możliwości wyszukiwanie zawartości żeby jakiś temat wyszukać po nazwie Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 12 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Nie widzę, żeby ktoś to zgłaszał w poprzednich postach więc piszę chciałem zwrócić uwagę na to, że nie działa przekierowanie z przycisku "GŁOSUJ" przy serwerach do pierwszej strony głosowania na dany serwer jak to miało miejsce przed nowym stylem.Zawsze robiłem to w ten sposób, żeby zagłosować bo to najszybsza metoda.Teraz przycisk ten przekierowuje do płatnośći.Proszę o naprawienie tego chyba, że to jakiś clickbait 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 17 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Więcej znalezionych błędów zgłaszajcie w dziale "Zgłoś Błąd". Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi