Użytkownik Koovek Posted June 6, 2022 Użytkownik Share Posted June 6, 2022 (edited) UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: Koovek Imię: Sebastian Wiek (dokłada data): 19 (13.03.2003) SID: STEAM_0:1:536312216 Znajomość AMXX*(1-10): 8/9 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Powiem tak najwięcej bym był w porach wieczornych lecz w dzień też mogę posiedzieć. Myślę że tak 3/4h dziennie. Opisz siebie: No cóż mogę napisać, jestem z gruntu konsekwentny, uprzejmy ,miły jak i pomocny. Dobrze się dogaduję z nowymi ludźmi, mogę dodać że przykładam się do tego co robię. Dlaczego akurat Ty?:To tak myślę że będę odpowiednim kandydatem na to stanowisko, szybko i dobrze potrafię wykryć cheaty, jak i jestem aktywnym użytkownikiem. Biorąc mnie zyskacie wsparcie dla UBT jak i miłą osobę. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Jasne, pełniłem tą funkcję na innym serwerze. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Myślę że mocne 9 Kontakt:Forum/dc Edited June 6, 2022 by Drako 1 1 signed by Koovek Link to comment
Sponsor Drako Posted June 6, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted June 6, 2022 Aktualnie mamy pełny team. Spróbuj innym razem, jak rekrutacja będzie otwarta. 1 Link to comment
Recommended Posts