Użytkownik RozgSzeFka Posted June 6, 2022 Użytkownik Share Posted June 6, 2022 (edited) Nick: @ RozgSzeFka Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin DD2 #1, Właściciel serwera AIM / AWP Powód rezygnacji: Witajcie, Na wstępie sory za zamieszanie z poprzednim postem. Wersja mobilna mi się coś po krzaczyła stąd te problemy. Niestety muszę zrezygnować z posad Admina oraz Właściciela serwera z powodu wyjazdu za granicę. Jestem troszkę zmuszony moją obecną sytuacją na wyjazd do Niemiec. Nie wiem na jaki czas wyjeżdżam stąd decyzja o rezygnacji. Nie będę mógł tam wykonywać przywilejów admina czy tym bardziej zarządzać serwerem. Dziękuje wszystkim (bez wyjątku) za wszystko co mnie tutaj spotkało. Było mi tutaj naprawdę dobrze. @ Błaszczyk , @ OroKoroner , @ Ciemchocin , @ MAGAZYNIER. współpraca z Wami to była czysta przyjemność @ PoliszTrejktor to ile płacisz za te haki? P.S. Lej botów @ Trivor serwer jest na twoim końcie, więc najlepiej wiesz co z nim zrobić. Mam nadzieję, że moja ciężka praca włożona w ten serwer nie pójdzie na marne P.S Usuńcie proszę poprzedni temat. Mam nadzieję do zobaczenia kiedyś Pozdro mordeczki Edited June 6, 2022 by RozgSzeFka 2 3 ︻芫══一 Link to comment
Zasłużony szynka Posted June 8, 2022 Zasłużony Share Posted June 8, 2022 @ Dusia @ Trivor Uzytkownik usuniety z dzialu i tabelki, zostaly jedynie flagi na dd2 Link to comment
Recommended Posts