Użytkownik∙ sebix1337 Posted June 6, 2022 Użytkownik∙ Share Posted June 6, 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: To samo Kolorystyka: To samo Rozmiar: to samo Napisy: Tak jak jest, ale może 3D ? Format (png, jpg, gif): Jak powinno być Dodatkowe informacje: Chodzi o to, że po prostu chcę tą sygnaturę, ale w 3D. W sensie żeby się ruszało ITP. Wiadomo o co chodzi Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): TAK Wynagrodzenie: Plusiki polecą 1 1 Link to comment
Użytkownik marcinek;> Posted June 11, 2022 Użytkownik Share Posted June 11, 2022 @ sebix1337 Sorry, że tak spóźnione, ale jakimś cudem ominął mnie ten temat Nie do końca rozumiem - "chcę tą sygnaturę, ale w 3D" gdzie jakby nie patrzeć ona już jest w jakimś stopniu 3D, więc zrobiłem napis bardziej w 3D 1 Link to comment
Użytkownik Tusiek<3 Posted June 11, 2022 Użytkownik Share Posted June 11, 2022 @ marcinek;> może mu chodzi o napis taki sam 3d co zrobiłeś na gorze ta sygnatura z napisem pogrubionym ale zeby napis sie ruszal tak jak ten avatar Link to comment
Recommended Posts