Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Nick: @ Tusiek<3 Imię: Jacek Wiek: 15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tyle ile dusza zapragnie, czyli ponad 5/4h Opisz siebie: Mam na imię Jacek pochodzę z torunia moje zajęcia które robie na co dzień to: Granie w piłkę nożną. inspiruję mnie to. i interesuję się nią od bodajże 7 lat, Sportów których nie lubie to: Koszykówka ponieważ zawsze robie kroki albo podwójne gdzie mi przez to psycha siada. Mam kotka i rodzeństwo. Dlaczego akurat Ty?: Jestem na tym forum ponad rok, ale nie byłem aktywny i opuściłem te forum kiedyś przez to że każdy się ze mnie śmiał i tp. więc chciałbym coś rozbujać. Doświadczenie: Duże Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8/10 Przykładowy wywiad/artykuł: no nie mam na tym forum ale mogę dać z innego forum jeśli to nie problem. [Zamknięty][Wywiad] Bibax - Wywiady - DzikSpace.pl Kontakt: Forum PW 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Ty sobie jaja robisz? 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi