Użytkownik HeatoN Opublikowano 8 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 1. Twój nick: HeatoN 2. Co chcesz zmienić: Dodać plugin na zmniejszenie awp w drużynie [3 bronie AWP na 1 team] 3. Dlaczego chcesz to zmienić: 80% graczy z AWP nie wykonuje celów mapy. Myślę , że rozgrywka sama w sobie była by przyjemniejsza, ponieważ grając po TT człowiek się tylko WKURWIA jak chce wejść na bs "A" a tam 5 snajperów. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Temat był przerabiany kilka razy. Zapraszam do wypowiedzi. 1 1 Odnośnik do komentarza
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 8 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Oczywiśćie że NA NIE ! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 47 minut temu, HeatoN napisał: 80% graczy z AWP nie wykonuje celów mapy. Ciekawi mnie jak to wyliczyłeś 48 minut temu, HeatoN napisał: grając po TT człowiek się tylko WKURWIA jak chce wejść na bs "A" a tam 5 snajperów ... Serio super propozycja, na nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HeatoN Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 7 minut temu, OroKoroner napisał: Fakt, jest to bardzo wkurzające czasem, ale czy widziałeś kiedyś jakiś serwer bez broni awp? Nie można zabronić nikomu grać bronią, jaką ma chęć sobie popykać. Nie wiem czy mogę sie wypowiadać w swoim temacie , chodzi o limit broni na drużynę a nie żeby całkiem usunąć awp, tak widziałem, na paru serwerach było/jest cos takiego. Dodatkowo jak nie ma Admina na serwerze a jest ich dość mało to gracze kampią w ciemni z awp , przed trupem całą rundę itp 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 9 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 bez sensu, niech każdy sobie gra tym czym mu się przyjemnia gra i tyle, a nie wprowadzać jakieś ograniczenia na AWP, które nawet w 5% sensu nie mają na nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sadge Opublikowano 9 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ak 47>Wszystko>AWP Change my mind 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Mi przeszkadza że za dużo graczy gra z AK na serwerze. Też mamy ograniczyć AK do 3 max w team? Bezsensowna propozycja wbijasz na serwer pograć 4FUN i grasz tym czym masz ochotę Na nie 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 10 Czerwca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Jestem na NIE jest dobrze jak jest nic nie powinno być ruszane na tym serwerze bo jest idealny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 10 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Na nie kazdy niech gra jak chce i czym chce 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor + 1 osob na tak, reszta na nie. No cóż, nawet nie napiszę, że tak myślałem. Odrzucam. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi