Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) 1. Twój Nick: @ helikopterovsky 2. Nick oskarżonego: @ zjarana_xx3 3. Czas zdarzenia: 02:00 09/06/2022 4. IP/SID oskarżonego: - 5. Powód skargi: odkleja opór 6. Opis sytuacji: [AMXBans] Powod: 'Stales bez przerwy w gr i exp za free (bug mapy)+notorycz. walenie z resa/w resp' Sytuacja wygląda tak że laska całą mapę przy grze 1v1 / 2v2 stoi w gr (wygląda jakby afkowała) i kara mnie za expienie na niej mimo, że całą mapkę siedziała tam przy praktycznie pustym serwie. [ski] [[P] Krejzol] [*V*I*P*] Zjarana jestem : prosze bardzo [[P] Krejzol] [*V*I*P*] Zjarana jestem : przeciez widzialam ze tam stoje [[P] Krejzol] [*V*I*P*] Zjarana jestem : mowie chuj niech ma niech i se poeaxpi [green] Na następnej mapie idzie do spect. Dochodzi do sytuacji gdzie sam widzę że gość mierzy do mnie z awp z respa, zdejmuje go kilka razy i dostaje bana XD ggwp Ofc po tym jak typ napierdalał z respa nie omieszkał się spruć o to XD [Snajper] -_-DeLL-_- : SMIECIU NIE STRZELAJ MI DO RESPA [Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` : XDDDDDDDDDDDDDDDDD [Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` : KURWA SAM NAPIERDALASZ DO MNIE [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Zjarana jestem [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Stales bez przerwy w gr i exp za free (bug mapy)+notorycz. walenie z resa/w resp' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:197876817' [AMXBans] Twoje IP: 213.74.20.69 [AMXBans] =============================================== [Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` : 150 zdejmujesz z awp Sama powodujesz w/w sytuacje, tylko po to żeby mi podbić długość bana. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2206090140-surf_ski_2-1654731600-1654733100.zip (chyba lolka paliła całą mapę) 1:35, na x4 polecam obejrzeć, sama wbija do gr w którym afczy i ma problem o to że ktoś w nią strzela ;v http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2206090205-surf_green_delux2-1654733100-1654734600.zip (chyba lolek za mocno wszedł) Polecam obejrzeć na x4 z perspektywy płaczka -_-DeLL-_- Polecam obejrzeć na x4 z perspektywy @ zjarana_xx3 , nie było opcji żeby widziała to zajście xd Edytowane 9 Czerwca 2022 przez helikopterovsky 3 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 @ zjarana_xx3 ? Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 10 Czerwca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 chłop co wszedł po 2 miesiącach tylko po to żeby skarge napisać zdejme sobie warna nie znam sytuacji, bo mnie akurat nie było, ale jestem pewien że Zjarana nie dała Ci bana bez powodu, a to co opisałeś to pewnie połowa bujdy jak zawsze Stanie w np w GR administracji to na surfie norma, czasem administracja nie wchodzi, żeby pograć tylko po to by stać w strefie bezpiecznej i pilnować porządku,jak jest sporo graczy to stoimy i czytamy problemy z u@. Od zawsze tak było i zawsze tak się robiło. Jesteś toksyczny helik. zawsze jak grałem to czekałeś, by napisać na mnie skargę wbiłeś po 2 miesiącach na łącznie w dwóch dniach 59 minut, żeby znowu skarge napisać, zobaczyłeś że jest Zjarana i grałeś aż 46 minut ! WooW #VotebanHelikHelikopterovskyNaForum @ Ciemchocin przyjrzyj się proszę uważnie tej skardze, bo daje głowę że wszystko po stronie admina było zgodne i przemyślane. 1 1 1 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 W żadnym wypadku nie powoduję żadnych sytuacji ,żeby komukolwiek dać bana. Stronię od tego i nie lubie tego robić, nie od tego tam tylko jestem. Nie wiadomo ile bym tam stała ,czy dłużej ,czy krócej czas i powód twojego bana kolego by się nie zmienił. Chcę też zaznaczyć ,że zwracam uwagę na to czy ktoś robi notorycznie to samo po upomnieniu ,czy banie kiedy wejdzie na serwer, bądz czy próbuje robić to kiedy nie widzę. Nawet gdybym tak swoją drogą tam afkowała czy cokolwiek to jest strefa wolna od dmg i każdy ma tam prawo stać + nie widzę na ten temat nic w regulaminie, a co do tego co Ty robiłeś , tak. Moja myszka miała wtedy dość nieprzyjemny incydent ,uległa ,że tak powiem zniszczeniu i dość długo próbowałam ją naprawić, nie wychodziłam z cs'a ,nie chciałam już wykonywać tyle manewrów bo ledwo udało mi się przelecieć z respa do gr, a stanie i pilnowanie tam jak najbardziej pomyślałam na plus w czasie w, którym będę myszkę naprawiać. Rozkręcałam ją kilka razy ,czyściłam, dokręcałam , i czyniłam modernizację w jej wnętrzu Stąd jakieś dziwne ruchy ,i moje chodzenie ,wykręcanie się, wejścia/wyjścia z serwera. Może i widzieć nie widziałam ,ale wiem co robisz jak wchodzisz na serwer + Miałam wtedy odpalonego TS3 i gadałam z DeLL'em , więc informacje miałam i z tej strony ,z której zobaczyć nie mogłam A co do lolka to akurat niestety tylko bucha ledwo targnąć zdążyłam i się za myche zabrałam #VotebanHelikHelikopterovskyNaForum @ ReseT Mega ,że we mnie wierzysz I dziękóweczka za głowe @ Ciemchocin 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) 6 godzin temu, ReseT napisał: nie znam sytuacji, bo mnie akurat nie było, ale jestem pewien że Zjarana nie dała Ci bana bez powodu, a to co opisałeś to pewnie połowa bujdy jak zawsze To obejrzyj dowody może przed udzieleniem się w skardze Jakbym miał pisać skargę to najprędzej byłaby za kicki za "cele" nie do wykonania na dd2. Surf gra i buczy, regulamin ogarnięty. Pojedyncza sytuacja miała miejsce więc napisałem skargę, obecne zachowanie serio kłuje w oczy i można było to mądrzej rozegrać. Nie chcę powtórki z administracja dd2, do tego mam świadomość, że za recydywę bicia na respie dostanę większe banicje. Hipokryzja w działaniu, słaba podkładka pod bana (ts to nie demo) + prowo. Parę rzeczy nie zostało logicznie rozwiązanych, nie chciałbym rozwoju wypadków. I przyznam rację, skarga o taryfikator to była turbopierdoła. Nie wyszło na złe, zostało wyjaśnione - wyciągnąłem wnioski. @ zjarana_xx3 Mogłaś gadać tam nawet z papieżem. Na jednej mapie dajesz bana na oślep bez sprawdzenia, na poprzedniej stoisz całą mapę czyszcząc myszke/zmywając/robiąc pranie/cokolwiek. Dodam, że każdy na serwerze oddał przynajmniej jeden strzał w gr, jeśli nie mogłaś grać - wystarczyło iść do spect, slayować ludzi farmiących w gr. // Przy późniejszej grze 1v2 pilnowanie tego spota nie ma sensu będąc w nim - jesteś jedyną osobą przy pustym serwerze, dla mnie to zagranie pod prowo. No ale skoro na samym początku mapy leci info o tym że "exp leci", później Twoja odpowiedź XDD - zakładam, że albo to jest bait, albo farmienie expa wśród administracji jest powszechne i akceptowane. A że jestem bardzo niedomyślną osobą wybieram drugą opcję, przez minutę aktywnie uczestniczysz w tym procesie, potem biernie. Wisienką na torcie (imo) udajesz afk. Nie znam się na bugach mapy (poza paroma teksturami na mapkach css_), imo strzał trafiony = exp jest zamierzonym działaniem. Nie czytam w myślach, może farming to była intencja osoby która robiła paczkę. W regulaminie nie jest to sprecyzowane, a powód bana w tym wypadku to hipokryzja. So im souri, nie pasuje mi to tłumaczenie, tak samo z greenem. Siedzisz na tsie i opierdalasz kit, że to dowód w sprawie. Obejrzyj sobie demko, ja dawałem Twojemu koledzę szansę na wyjście z respa. Nie skorzystał, ciągle strzelał. Pierwszy strzał był oddany mniej więcej w tym samym momencie, mój minimalnie wcześniej - co jest spowodowane mierzeniem z awp z respa po zabiciu na środku. Po fragu szybko zreflektowałem, bo po twoim movemencie (bh) bez obserwacji wymiany ognia uznałem, że całość to akcja pod prowo, więc podkładkę pierwszego strzału mam. Miło, że obie osoby patrząc po wypowiedziach nie obejrzały dowodów ale próbują mi etykiete zadymiarza przylepić. Edytowane 10 Czerwca 2022 przez helikopterovsky 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 (edytowane) @ helikopterovsky Stanie w GR graczy oraz administracji to na surfie zawsze była normalna rzecz, czasem ktoś musi na chwile odejść po coś ,lub najzwyczajniej w świecie ma taki kaprys sobie tam Tylko postać, a czasem komuś uszkodzi się sprzęt i sobie go naprawia ,bądź ktoś z administracji sobie tam pilnuje porządku. Od kiedy pamiętam - TO STREFA BEZPIECZNA. Raczej bym nie pomyślała ,że mogę kogokolwiek sprowokować stojąc tam. Co z tego, że ktoś oddal "przynajmniej jeden strzał" ? To nie jest powód do bana. Ja nawet o tym wcześniej nie wiedziałam ,nie zadawalam dmg wcześniej w GR ,wiec z jakiej racji nagle samoistnie po tym resecie z błędami miałam wiedzieć ,o nabijaniu exp w taki sposób na tyle zeby to bylo regularne czy notoryczne.... Oddałam kilka strzałów, gdzie to była jednorazowa sytuacja { reset już jakiś czas jest wiec proszę bardzo na jakieś demko wyrywkowo sobie spojrzeć ,od tego czasu czy owa sytuacja miała miejsce kiedykolwiek } ,nie stałam i strzelałam lvl za lvl'em (tak jak Ty) ,nawet nie wiem czy o 1 się podniósł Czy ta sytuacja ,jest czymś ,co może świadczyć o hipokryzji? Notorycznie też nie łamie regulaminu kiedy Tylko nie ma nikogo z adminów , bądź kiedy nie widzą , ( jak Ty ) A mi będziesz wpierdalał o jakimś prowo czy farmieniu expa wśród administracji ,gdzie mi nawet coś takiego do głowy nie przyszło, to już jest mocno naciągana bujda z Twojej strony. Grając Tyle czasu i uczciwie zapracowując sobie na swoj lvl, pozycję nie byłoby dla mnie najmniejszego sensu psuć swoją opinie i wtrącać wątpliwości co do swojej uczciwości , nie wspomne ,iz ze względu na wiadomy reset serwera bylo by to kolejnym bezsensem. Jeszcze rozumiem jakbym dotychczas wykazała się jakąkolwiek hipokryzją, wykorzystywaniem pozycji admina czy cokolwiek z tych rzeczy Tym bardziej ,że zanim dostałam flagi nikt nigdy mi nie zarzucił ,że łamie regulamin, jak i rownież nie przypominam sobie żadnego ostrzeżenia skierowanego do mnie. I sama sobie nie mam nic do zarzucenia ,co do tego. (Demko z kazdej jednej mapki jest ,zdania owych osób też są ) Doinformuj się lepiej co czyni człowieka hipokrytą ,bo twój móżdżek obrał najwidoczniej błędną definicję. Jakos nie wyobrażam sobie sprawdzić czy mycha działa ,dpi itp. podczas siedzenia na spec ,gdzie przecież ,nie wiem czy wiesz by kogos uśmiercić czy cokolwiek z amx używa sie klawiatury. Moim błędem jest niedopatrzenie i nie poświęcenie tyle uwagi ile powinnam w tamtym momencie to fakt, co juz sie z pewnością nie powtórzy ,gdyż nie sądziłam ,ze z tej sytuacji mozna by bylo wysnuć takie brednie (bo nie ,sądzę by ta jednorazowa sytuacja w Gr byla uznawana jak i przeze mnie, tak i przez ogół ,jako błąd czy zrobieniem czegos zlego, badz przyczyna wątpliwości w prawdomówność no chyba ,że się myle ,to prosze mnie z błędu wyprowadzić i z pewnością Helik nie do ciebie do uznanie należy! ) ,ale co do Twojego bana nie mam najmniejszych wątpliwości i na oślep on nie byl. "Siedzisz na tsie i opierdalasz kit, że to dowód w sprawie." - Gdzie ja coś takiego napisalam? Dla ciebie to zdanie = to zdanie ?--> "Miałam wtedy odpalonego TS3 i gadałam z DeLL'em , więc informacje miałam i z tej strony ,z której zobaczyć nie mogłam " Bo dla mnie ni chuja , od kiedy przedstawianie swojej perspektywy w odpowiedzi jest opierdalaniem kitu? Ty nawet prostego zdania znaczenie próbujesz przeistoczyć "ja dawałem Twojemu koledzę szansę na wyjście z respa. Nie skorzystał, ciągle strzelał. Pierwszy strzał był oddany mniej więcej w tym samym momencie, mój minimalnie wcześniej - co jest spowodowane mierzeniem z awp z respa po zabiciu na środku" A co to Papa Wielkie Serce hahah? On czy ja mamy ci dziękować bo mu szanse dawales? Odrazu powinieneś napisać na U@ zamiast prymitywnie robić to samo, 9283838383 i ciut ciut komunikatów nadawanych przez każdego admina: "Ktos lamie regulamin?Masz problem?Pisz U@" Ale nadal nie dotarlo? Z jakiej racji ktokolwiek z adm widząc Ciebie zabijajacego kogos na respie ,po ostrzeżeniu ,znajac twoje zachowanie na serwerze i nie widząc komunikatu na u@ miałby nie uznać ,że to Ty nie jesteś prowodyrem tak owej sytuacji? "Pierwszy strzał był oddany mniej więcej w tym samym momencie, mój minimalnie wcześniej - co jest spowodowane mierzeniem z awp z respa" - A tu to sie sam przyznałeś ,za mierzenie z respa do kogos czymkolwiek nikt nawet ostrzeżenia by nie dostał Mierzenie NIE = kill. To jakbyś podszedł i komuś tube zajebał bo się na ciebie patrzy krzywo ,wrogo lub z byka ,a w prawdzie on tylko niedowidzi Edytowane 12 Czerwca 2022 przez zjarana_xx3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 To stój se na gr, tylko nie miej pretensji o bicie. Mam taki kaprys, a moja myszka lubi się zacinać na głowie osób które tam stoją , szczególnie jak gram 1v1/2v2. Jednorazowo lubią tam się pojawiać takie dziwne errory myszki, potrafią trwać całą mapę. Możesz policzyć procentowo ile strzałów zostało oddanych przeze mnie, resztę osób oraz wyjaśnić od ilu strzałów rozpoczyna się "wykorzystywanie bugów mapy", na ile minut/sekund bana zasługuje reszta. (Biorąc z proporcji długości mojej kary) O tym, że można zdobywać exp na strzelaniu bez dmg wiedziałaś. (Przynajmniej od początku mapy) Widziałaś również, że nie jestem jedyną osobą która tam bije. Zasugerowałbym wyjście z gr/pójście na spect jeśli nie wyrażasz zgody, ale robienie z siebie świętej krowy zawsze na plus. Odnosząc się do twojej wypowiedzi: Godzinę temu, zjarana_xx3 napisał: @ helikopterovsky "ja dawałem Twojemu koledzę szansę na wyjście z respa. Nie skorzystał, ciągle strzelał. Pierwszy strzał był oddany mniej więcej w tym samym momencie, mój minimalnie wcześniej - co jest spowodowane mierzeniem z awp z respa po zabiciu na środku" A co to Papa Wielkie Serce hahah? On czy ja mamy ci dziękować bo mu szanse dawales? Odrazu powinieneś napisać na U@ zamiast prymitywnie robić to samo, 9283838383 i ciut ciut komunikatów nadawanych przez każdego admina: "Ktos lamie regulamin?Masz problem?Pisz U@" Ale nadal nie dotarlo? Przeczytaj dokładnie Snoop Gurl lmao - nie mam zamiaru ginąć na środku mapy. Czytając resztę mam wrażenie że z tą swoją myszką na łeb się zamieniłaś. Tylko coś nie klika. Potraktuj to jako moją perspektywę, nie obrazę. Cytat Z jakiej racji ktokolwiek z adm widząc Ciebie zabijajacego kogos na respie ,po ostrzeżeniu ,znajac twoje zachowanie na serwerze i nie widząc komunikatu na u@ miałby nie uznać ,że to Ty jesteś prowodyrem tak owej sytuacji? "Pierwszy strzał był oddany mniej więcej w tym samym momencie, mój minimalnie wcześniej - co jest spowodowane mierzeniem z awp z respa" - A tu to sie sam przyznałeś ,za mierzenie z respa do kogos czymkolwiek nikt nawet ostrzeżenia by nie dostał Mierzenie NIE = kill. To jakbyś podszedł i komuś tube zajebał bo się na ciebie patrzy krzywo ,wrogo lub z byka ,a w prawdzie on tylko niedowidzi Porównanie słabe, przekoloryzowane. Jestem ciekaw reakcji, gdybyś szła z klamą i "mierzyła/waliła ostrzegawczo" kilka metrów obok kogoś kto również posiada broń palną. A teraz odnieś sobie to do realiów serwerowych, bicia na respie. Jak sama niedowidzisz to polecam nie banować, bo twój kolega pada na własne życzenie na respie, taka instant karma. 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 W dniu 9.06.2022 o 02:54, helikopterovsky napisał: [AMXBans] Powod: 'Stales bez przerwy w gr i exp za free [...]' [[P] Krejzol] [*V*I*P*] Zjarana jestem : prosze bardzo [[P] Krejzol] [*V*I*P*] Zjarana jestem : przeciez widzialam ze tam stoje [[P] Krejzol] [*V*I*P*] Zjarana jestem : mowie chuj niech ma niech i se poeaxpi Idziemy w jedną albo w drugą stronę. To co się tutaj stało to coś na zasadzie tajniaków co jadą za kimś kto jedzie 70 na 50, ale go nie zatrzymują, bo może jeszcze coś odpierdoli i mu większy mandacik dadzą. Tak to proszę nie robić @ zjarana_xx3 Odpowiedni punkt odnośnie farmienia exp'a został dodany do regulaminu i taryfikatora. Od pilnowania serwera jest spekt, a nie siedzenie w GR. Przynajmniej zawsze tak było (szybciej można sprawdzić zgłoszenie na u@) więc prosiłbym administrację, żeby nie przesiadywała w GR. Strzelanie z respa i na respa jest 50/50; i helik i dell są równie winni temu zajściu. Skarga jest przyjęta ze słownym ostrzeżeniem dla adminki. Bany były słuszne, ale ban za GR był za późno (mapę później zamiast od razu) + inne osoby nie dostały bana (wybiórcze banowanie osób zamiast traktowania każdego równo), a ban za respa powinnien dostać również dell (chociaż tutaj bardziej by pasowała prowokacja). 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi